1a femenina

L’Espanyol torna de Sevilla amb les mans buides (1-0)

L’Espanyol es queda sense sumar a Sevilla. Tot i que les periques no han fet un mal paper no han estat efectives i, per contra, les sevillanes han sabut aprofitar la primera ocasió que han tingut a la segona meitat per sentenciar el partit.

Les sevillanes han sortit segures i ben col·locades, però no han estat efectives com per fer perillar Salvador sota pals. Fins ben bé arribada la primera mitja hora de partit, les periques no han aconseguit arribar a l’àrea local. Ho han provat primer amb una acció a pilota aturada, després Mar Segarra ho provava amb una rematada que ha marxat molt amunt i Ainoa s’ha sumat als intents amb un xut que ha marxa fregant el pal curt. Encara han tingut una última oportunitat abans de marxar als vestidors aprofitant una contra que Mar Torras no ha arribat a rematar, però el partit ha marxat al vestidor 0 a 0.

A la represa, les blanc-i-blaves han creat més perill des d’un inici. Primer amb una pilota al pal de Lice i després amb un xut fregant el pal de Judit Pablos, però tot i el bon començament de la segona meitat, les locals han estat les primeres en obrir la llauna amb un gol amb la primera arribada de perill de les sevillanes als segons 45 minuts. Els dos conjunts han sacsejat les banquetes però el canvi no s’ha fet notar al marcador.

Tot i les múltiples ocasions, la sort i l’encert no han estat de cara de l’Espanyol i les periques han marxat de Sevilla amb les mans buides.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)