3a divisió FEF

L’Escala vol retrobar-se amb la victòria a Mollerussa

3a divisió FEF. Els homes de Raúl Paje encadenen tres partits sense guanyar

L’Escala té ganes de tornar a celebrar els tres punts. Els de Raúl Paje encadenen tres partits sense veure la victòria, van empatar contra l’Hospitalet (1-1), vam perdre a Nou Barris (3-0) i van empatar a Badalona. Els anxovencs avui fan el desplaçament més llarg fins a Mollerussa (17 h) i no volen fer el camí de tornada amb les mans buides.

El Mollerussa és l’actual penúltim en la taula amb 5 punts. Els del Pla d’Urgell només han guanyat un partit, 5 a 1 la jornada que van rebre el Tona. Tot i els pocs punts, els de Lleida són un equip golejador. Han marcat 10 gols, i n m’han encaixat 9 en aquestes primeres 6 jornades.

Els escalencs els superen en punts. Els altempordanesos ja n’acumulen 9 que de moment els deixen com a sisens en la taula. Els de Raúl Paje però no superen al rival d’avui en gols, en compten 6 a favor i 7 en contra. Els rivals d’avui, a més, encara no han perdut cap partit a casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)