El Girona B torna a sumar-ne tres al camp de la FE Grama (1-3)

El Girona B continua mirant amunt. Després d’endur-se un punt a l’últim minut la setmana passada contra el Prat, avui han tornat al seu estat de gràcia guanyant a la FE Grama amb un 1-3. Tot i que han marxat al descans amb l’1 a 1 al marcador, els gironins han sabut reaccionar, i aquest cop aviat, i han marxat, prou tranquils a la segona meitat, amb els tres punts.

Només començar el partit al Municipal de la Grama, els locals han espantat amb un primer gol no vàlid per fora de joc de Walid. Els colomencs necessiten els punts, perquè són els últims de la taula, i des del minut 1 han sortit a buscar-los. El gironins però no s’han encongit. Arribats al minut 15 de partit Enric garcía, juvenil però referent en l’esquema de Quique Álvarez ha rematat dins l’àrea però al pilota ha sortit fregant el pal. El blanc-i-vermell ho ha considerat un primer avís perquè tres minuts després obria la llauna (18’). Abans d’arribar al descans però, Walid s’ha tret l’espineta del primer gol anul·lat marcant el de l’empat (37’).

A la represa, els gironins no volien que els tornés a passar com la setmana passada, i haver-se de conformar amb un empat. I Dawda que l’any va desempatar el partit amb un gol a l’últim minut de partit, avui també ha volgut fer els honor i ha anotat el gol que posava el marcador en l’1 a 2 (65’).

Els dos conjunt han sacsejat banquetes però als locals no els ha servit de gaire ajuda. Els gironins han volgut sentenciar la victòria tant si com no i Ferran Ruiz ha fet el tercer pels blanc-i-vermells (77’). Els cinc minuts d’afegit no els han servit als locals per fer perillar els tres punts als de Quique Álvarez. I amb la victòria d’avui, a falta de la resta de partits de la jornada, ja s’han assegurat el 8e lloc, com a mínim.