1a divisió FEF

El Nàstic recupera sensacions guanyant el filial d’Osasuna (2-0)

Els grana deixen enrere la golejada encaixada davant l’Arenteiro oferint una bona versió i tornant a places de play-off

El Nàstic de Tarragona guanya a l’Osasuna Promesas al Nou Estadi (2-0) per oblidar la golejada que va encaixar la passada jornada al camp de l’Arenteiro. Les dianes de Marc Fernández i Antoñín han donat un triomf important als de Dani Vidal, que se situen momentàniament en places de promoció d’ascens.

Ha començat bé el Nàstic, que ha tardat poc a posar-se per davant. Ho ha fet a pilota aturada, amb una pilota al segon pal que Pablo Fernández ha posat al centre de l’àrea petita perquè Marc Fernández anotés el’1 a 0 abans del quart d’hora. Primer gol del jugador de Corbera de Llobregat.

Ha pogut ampliar l’avantatge el Nàstic, amb ocasions de Víctor Narro i, sobretot, una d’Álex Jiménez a l’inici del segon temps, que s’ha estavellat al travesser. Ha acabat arribant el de la tranquil·litat, l’ha marcat Antoñín Cortés. El malagueny, que havia saltat uns minuts abans al terreny de joc, ha enviat al fons de la xarxa una gran centrada de Pablo Fernández.

No ha patit el Nàstic en la recta final i ha sumat tres punts de molt valor. És la quarta victòria de la temporada, 15 punts de 27 possibles i la imbatibilitat a casa una setmana més. El proper repte serà al camp del Real Unión d’Irun.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)