3a divisió FEF

La Muntanyesa busca l’autor del llançament d’una llauna a un linier al final del darrer partit

Un aficionat local va tirar-la al cap d’un dels assistents quan aquests es retiraven del camp després del partit davant l’Hospitalet al Municipal de Nou Barris

El partit d’aquest diumenge entre la Muntanyesa i l’Hospitalet de Tercera FEF, que es va jugar al Municipal de Nou Barris, va acabar amb els del Llobregat empatant en els darrers instants (1-1) i amb un aficionat local llençant una llauna al cap d’un dels assistents quan aquests es retiraven del terreny de joc.

La Muntanyesa va emetre un comunicat després del partit “rebutjant contundentment qualsevol acte de violència”. Des del club demanen la col·laboració d’aquells aficionats que estaven a tribuna per poder localitzar i identificar la persona que va llençar la llauna, un fet que pot provocar una important sanció per la Muntanyesa.

A la vegada, l’entitat vol reivindicar que “un fet puntual, comès per una sola persona, no pot servir per assenyalar tota l’afició”. Defensen que “els anys i les temporades successives avalen el fet que els nostres s’han comportat de manera exemplar sempre”. “Som un exemple d’afició i volem continuar sent-ho, afrontant i condemnant fets com els que han passat al Municipal de Nou Barris”, clouen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)