Champions

El Real Madrid fa la remuntada de sempre contra el Dortmund (5-2) i ja pensa en el clàssic

El d’avui al Santiago Bernabéu en la Champions League, ha estat un partit que s’ha vist ja moltes vegades. I és que el Real Madrid ha tornat a guanyar amb una remuntada agònica. 0-2 perdia al descans el conjunt orientat per Carlo Ancelotti, que ha acabat capgirant el marcador en la segona meitat, al minut 83, i que ha suat de valent per imposar-se al Borussia Dortmund al qual ha acabat superant 5-2 amb un Vinicius desfermat que ha fet un hat-trick.

Es presenta doncs el grup madridista al clàssic de dissabte alleugerit i crescut, encara que la versió oferta, sobretot en la primera meitat no ha estat per tirar coets. En la línia del què ve fent aquesta temporada, l’equip blanc no s’ha trobat futbolísticament i ha marxat als vestidors perdent amb gols de Malen (30’) i de Gittens (34’). Courtois, a més, ha salvat el tercer en diverses ocasions.

Després del descans però, tot ha canviar, com tot sovint passa al feu madridista en aquestes nits i tot plegat s’ha revolucionat. El Real Madrid ha collat i en 107 segons ha empatat amb gols de Rüdiger (60’) i Vinicius (62’). L’equip dirigit per Nuri Sahin ja estava molt enfonsat aleshores, ha estat incapaç de desplegar-se i passar de mig del camp i, finalment Lucas Vázquez (83’) ha culminat una remuntada que Vinicius (86’ i 93’), amb dos golassos, ha convertit en golejada.