1a divisió

Sorpresa majúscula! Vinícius i el Madrid no viatgen a la gala de la Pilota d’Or

Tot apunta a que hi haurà sorpresa d’última hora i Rodri seria el guanyador

Si no hi ha més girs de guió aquesta nit es viurà una sorpresa majúscula a la gala de la Pilota d’Or a París. Tot el món del futbol donava per fet que Vinícius seria escollit millor jugador del món a la gala que organitza France Football, però sembla que no serà així i que finalment el guanyador serà Rodri, migcampista del Manchester City i de la selecció espanyola, amb qui va guanyar l’Eurocopa aquest passat estiu. Des de primera hora del matí els rumors que començaven a dubtar de la victòria de Vinícius han anat creixent fins que semblen haver-se confirmat, ja que l’expedició del Madrid, en la que hi havia unes 50 persones entre nominats, familiars i treballadors del club, ha cancel·lat a última hora el viatge a París, així que ni Vinícius ni ningú del club estaran presents a la gala.

On no s’espera cap sorpresa és en els premis en què hi ha el Barça implicat, i és que Aitana Bonmatí rebrà la seva segona Pilota d’Or que l’acreditarà com a millor jugadora del món del 2024 i Lamine Yamal el premi Kopa, com a millor jugador sub 21. El Barça, a més, té tots els números de ser escollit com a millor equip de futbol femení.

D’altra banda, el Girona, nominat a millor equip masculí del 2024, tampoc estarà present a la gala, i és que no ha rebut ni una invitació formal dels organitzadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)