Més futbol

Rodri guanya la Pilota d’Or per davant de Vinícius

Era el secret més ben guardat fins que aquest migdia el Madrid ha decidit plantar a France Football i a tota l’organització de la Pilota d’Or en la gala de París. Ara ja és oficial, i és que Rodri Hernández ha recollit al Théâtre du Châtelet la Pilota d’Or del 2024 que l’acredita com el millor jugador del món. Per darrere seu han quedat els jugadors del Madrid Vinícius, en una segona posició que tardarà molt temps a digerir, Bellingham i Carvajal. Més enrere s’han col·locat els representants blaugrana, Lamine Yamal i Dani Olmo. L’extrem, premiat amb el premi Kopa com el millor jugador sub 21, ha quedat en la vuitena posició i el mitjapunta català, pels seus mèrits amb el RB Leipzig i la selecció espanyola més que pel poc temps que porta al Barça, ha acabat en la 13a posició.

Rodri, que va acabar cinquè en la votació del 2023 per darrere de Messi, Haaland, Mbappé i De Bruyne, veu reconeguda d’aquesta manera una temporada gairebé perfecta a nivell individual, sent una peça clau en el Manchester City campió de la Premier i del Mundial de Clubs i de la selecció espanyola campiona de l’Eurocopa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)