Més futbol

2a DIVISIÓ A

Una aventura més breu

Noguerol (Girona) va arribar als quarts de la copa amb el Celta

«És el més brillant que vam fer la temporada passada, sens dubte.» Quan diu «el més brillant», el central del Girona Fran Noguerol, es refereix a la participació del Celta en la copa. El curs passat, quan Noguerol jugava a Vigo, el conjunt blau cel va accedir a quarts de final de la competició del KO. L'equip d'Eusebio va eliminar quatre equips, dels quals dos de primera en eliminatòries d'anada i tornada, i dos de segona A, inclòs el Girona. Noguerol va disputar set dels vuits partits del Celta en la copa. A Girona, la seva aventura, en canvi, només ha durat un partit.

Noguerol va disputar els 120 minuts del Girona-Osca de copa, en què els aragonesos van eliminar l'equip de Raül Agné en els penals. A Montilivi, només havia disputat una estona contra el Barça B en el Costa Brava, perquè Serra i Migue van ser els centrals titulars en el 4-2 del Tenerife. L'exjugador de l'Elx té molts bons records de la trajectòria de copa i del fet que «Balaídos s'omplís contra l'Atlético». Aquell dia, un gol de Forlán, que va robar la pilota a Noguerol, va provocar l'eliminació del Celta, que havia empatat al Calderón.

LES DADES

Set partits
Fran Noguerol va disputar 35 partits el curs passat al Celta, dels quals, set en la copa. El central de Cea (Ourense) va tenir la confiança d'Eusebio Sacristán en set dels vuit partits que els gallecs, eliminats per l'Atlético de Madrid el 28 de gener, van disputar en la competició del KO. Noguerol diu que el Celta es va plantejar el torneig per passar-s'ho bé i ho va poder fer.
Quarts de final (2)
Celta-Atlético (0-1)
90 minuts
Atlético-Celta (1-1)
90 minuts
Vuitens de final (1)
Vila-real-Celta (0-1)
90 minuts
Celta-Vila-real (1-1)
0 minuts
Setzens de final (2)
Tenerife-Celta (0-1)
90 minuts
Celta-Vila-real (2-1)
90 minuts
Tercera eliminatòria (1)
Girona-Celta (1-3)
90 minuts
Segona eliminatòria (1)
Celta-Real Unión (2-1)
90 minuts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)