Més futbol

La Pobla topa amb una muralla i només pot empatar a casa contra la Muntanyesa (0-0)

Els grana de mica en mica van anar agafant el control i van acabar estavellant-se en el porter visitant

Kiko Ramírez
ENTRENADOR DE LA POBLA
«Per aproximacions ens hem merescut guanyar i tot i que és cert que la pilota no ha volgut entrar, també s'ha de dir que ens ha faltat estar més precisos en l'última fase d'atac»
«A la Muntanyesa ja li anava bé l'empat i era un partit per tenir paciència, ja que si hagués entrat el primer gol, tot hauria estat diferent»
«Als últims minuts de la primera part hem notat l'ansietat de voler marcar però hem treballat bé i no és gens estrany que no estiguem del tot afinats en aquest moment de la temporada»

La Pobla de Mafumet no va poder oferir una victòria a la seva afició en el primer partit de lliga a casa i es va haver de conformar amb un empat sense gols contra la Muntanyesa, que va tenir en el seu porter, Marc Ramírez, el jugador més destacat del duel, ja que va salvar innumerables ocasions de gol del filial grana. Amb aquest resultat, la Pobla continua invicta en aquest inici de curs, després d'haver aconseguit també un empat en la primera jornada al camp de l'Espanyol B.

Tot i el domini general al llarg de tot el matx pels de Kiko Ramírez, van ser els visitants els que van imprimir un alt ritme de joc en els primers minuts. De mica en mica, el conjunt grana va anar equilibrant les forces i entrada la primera mitja hora, en què gairebé no hi va haver ocasions clares de gol a cap de les dues àrees, va anar aconseguint el domini total del partit. Després d'uns primers avisos consecutius de falta d'Oribe i Cristino, Virgili va disposar de la millor oportunitat fins aleshores, rematant de cap al travesser una excel·lent centrada d'Aitor Casas des de l'esquerra. Una acció que no va acabar aquí, ja que quan Eloy Gila ja cantava el gol després d'aprofitar de cap el rebuig de la fusta, Marc Ramírez, fent gala dels seus reflexos amb una gran estirada, va aconseguir desviar la pilota a córner. Era la primera d'una llarga sèrie de grans intervencions del porter de la Muntanyesa, que va acabar sent l'heroi del partit.

En la segona part, la Pobla va continuar a la seva, tocant molt al mig del camp però sense aconseguir la precisió necessària per fer mal en els últims metres. El tècnic grana va mirar de reactivar l'atac fent entrar Álvaro Rey i Boniquet, i a mesura que el partit avançava, més per insistència i empenta que per bon joc, la Pobla va començar a trepitjar l'àrea rival i a crear perill de debò. La sèrie d'oportunitats la va iniciar Jordi Roca amb un contra u davant del porter que va acabar en córner (65'). En el llançament de la cantonada, va ser Virgili qui va estar a punt de fer gol, enviant de cap una pilota per damunt del travesser amb tota la porteria per ell sol. El mateix davanter grana va topar amb Marc Ramírez pocs minuts més tard, després de rematar de la mitja volta un servei de banda (69'), i també amb el cos un defensa de la Muntanyesa (76') en una altra bona aproximació. Els barcelonins ja en feien prou d'intentar aturar les envestides dels grana i es van limitar a guardar les posicions i a mirar de sortir al contraatac. Fins al final, la Pobla ho va intentar però es va haver de resignar, ja que ahir, no era el seu dia.

LA POBLA DE MAFUMET
0
MUNTANYESA
0
LA POBLA DE MAFUMET:
Sergio, Julio Rico, Chechi, Aleix Coch (Denis, 74'), Aitor Casas (Boniquet, 63'), Cristino, Jordi Roca, Oribe (Álvaro Rey, 54'), Ñoño, Eloy Gila i Virgili.
MUNTANYESA:
Marc Ramírez, Ferran, Raúl Rubén, Quim Araujo (Raúl Hernández, 63'), Joan, Villegas (Achille, 77'), Edu, Xavi Valls, Miguel Rubio (Padilla, 72') i Gerard Creus.
ÀRBITRE:
Rodríguez Portolés.
T.G.:
Al local Denis i als visitants Ferran, Xavi Valls, Achille i Rubén.
T.V.:
Cap.
INCIDÈNCIES:
Uns 400 espectadors al municipal. Es va realitzar un minut de silenci en memòria de Maria Antonia Escoda, mare del directiu de la Pobla, Llorenç Serrahima Escoda.

Continua amb el millor inici a tercera

X.S.

Tot i que només ha obtingut dos punts dels primers sis possibles, el d'aquesta temporada continua sent el millor inici de lliga des que la Pobla juga a tercera. I és que el curs passat, el filial grana no va puntuar en les dues primeres jornades, mentre que en les dues campanyes anteriors, van perdre en la primera jornada i en la segona van empatar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)