Més futbol

REGIONAL PREFERENT

El porter marca i salva un punt per al Catllar

EL CATLLAR

2

REMOLINS BÍTEM

2

EL CATLLAR:

Salguero, Martorell, Armengol Dani Mello, Ionita (Moya, 45'), Andrés (Eric, 45'), Raúl (Juli, 45'), Carlitos, David (Oriol, 45'), Dani Garcia (Salva, 45') i Ferri.

REMOLINS BÍTEM:

Jonathan, Ramon, Falcó, Julio, José Ramon, Reyes (Andrés, 45'), Emili (Fresquet, 60'), Kazo, Sergio, Rubiao i Jonathan (Joao, 50').

GOLS:

0-1 (Sergio 20'); 0-2 Jonathan (40'); 1-2 Ferri (60'); 2-2 Salguero (90').

ÀRBITRE:

Pascual Oliva.
T.G.:
Als locals David, Salva, Eric i Oriol i als visitants Ramon, Falcó, José Ramon, Reyes, Emili, Rubiao i Fresquet
T.V.:
Cap.

Partit de tu a tu el que van disputar els dos conjunts de la demarcació i que no es va decidir fins al darrer sospir amb un gol del porter local. El Catllar va disposar d'una ocasió clara per avançar-se amb una rematada dins l'àrea, però els visitants es van avançar amb una jugada precedida d'una falta molt protestada pels locals. El resultat es va ampliar abans del descans després d'una sortida en fals de Salguero que va aprofitar Jonathan.

Després de la represa, els locals van mostrar capacitat de reacció i van escurçar la distància mitjançant Ferri, que es va plantar tot sol davant la porteria i va marcar a plaer. El resultat no va canviar fins al temps afegit, arran d'una falta que va rebotar als peus de Salguero, que havia pujat a la rematada, i el qual va engaltar un fort xut que va suposar l'empat i va fer justícia al que es va veure al terreny de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)