Més futbol

3a DIVISIÓ

La Pobla de Mafumet va per feina

L'equip de Kiko Ramírez se situa amb 0-2 molt aviat, controla bé i venç el Castelldefels

Ñoño (9') i Ton Alcover (13') van fer els gols d'una victòria dedicada a Jordi Pitarque

Kiko Ramírez
TÈCNIC DE LA POBLA DE MAFUMET
«El Castelldefels ha fet més en la primera meitat que en la segona. Després del descans nosaltres hem controlat millor el partit» «Ha sigut una bona victòria i tots els jugadors han estat bé. De tota manera, només són tres punts i no ens hem d'adormir. Tenim joves promeses que han d'anar evolucionant»

Després de dos empats en les dues primeres jornades, la Pobla de Mafumet va aconseguir ahir la primera victòria de la temporada, al camp del Castelldefels. L'equip de Kiko Ramírez ja dominava per 0-2 abans del primer quart de joc, i després es va dedicar a controlar el partit. Els jugador poblencs van dedicar la victòria a l'exjugador del club Jordi Pitarque, mort la setmana passada.

Ñoño, des de vint metre, va fer un xut molt fort que va sorprendre Planagumà, ja que la pilota va botar davant del porter, que no va calcular prou bé el bot (9'). Poc després, la Pobla de Mafumet va fer el segon gol enviant la pilota directament dins la porteria en un llançament de córner (13'). El partit es tornava immillorablement favorable a la Pobla de Mafumet, però encara hi havia temps perquè passés de tot. El Castelldefels va tenir una doble ocasió molt clara per posar emoció al resultat, però el pal va rebutjar el xut de Jorge Sánchez i, en la mateixa acció, Roberto Camacho va topar amb el travesser (22'). A mesura que passaven els minuts i que els locals no marcaven, la Pobla de Mafumet ho tenia més fàcil per controlar un rival que s'anava apaivagant. A més, abans del descans, encara hauria pogut arribar el tercer gol dels visitants, però Ton Alcover va trobar la bona resposta del porter local, primer (32'), i poc després va xutar arran el pal (37').

La segona meitat va ser encara més tranquil·la per a la Pobla de Mafumet, tot i que en els primers minuts el Castelldefels va sortir amb intensitat. L'equip del Baix Llobregat, però, no trigaria a desinflar-se i, de fet, no va disposar de cap ocasió de gol clara en tota la segona meitat, més enllà d'un intent de vaselina de Boris (50') i un xut elevat de Cano (52'). Després, la Pobla de Mafumet va tenir alguna ocasió per ampliar l'avantatge, com ara una en què Virgili va xutar fora arran de pal quan, dins l'àrea, es va trobar tot sol davant el porter Planagumà. Després d'una acció innocent del local Gilberto, Eloy Gila va protagonitzar una altra ocasió per als locals, en un partit que va anar decaient fins al final.

CASTELLDEFELS
0
LA POBLA DE MAFUMET
2
CASTELLDEFELS:
Planagumà, Joel, Amantini (Alberto 56'), Alberto García, León, Jorge Sánchez, Sergio Navarro (Lavilla 69'), Alberto Péramos (Cano 45'), Gilberto, Roberto Camacho i Boris.
LA POBLA DE MAFUMET:
Antonio David, Julio Rico, Ñoño, Denís, Chechi, Sebas, Roca (Cristino 73'), Álvaro Rey, Boniquet (Eloy Gila 63'), Ton Alcover i Virgili (Alfons 81').
GOLS:
0-1 (9') Ñoño. 0-2 (13') Ton Alcover.
ÀRBITRE:
Fernández Pérez.
T.G.:
Als locals Sergio Navarro, Alberto i Roberto Camacho, i als visitants Álvaro Rey i Cristino.