Més futbol

REGIONAL PREFERENT

EL CATLLAR

Raúl Salguero (El Catllar), heroi per un dia

El porter Raúl Salguero va empatar en el temps afegit contra el Remolins el dia del seu debut amb el Catllar

Raúl Salguero
PORTER DEL CATLLAR
«Va ser tot casual, perquè primer només vaig pujar a treure una falta al mig del camp i, després de parlar amb el tècnic, vaig anar a rematar una falta lateral»

El porter del Catllar Raúl Salguero es va convertir en l'heroi del partit de diumenge contra el Remolins-Bítem, el primer de la temporada, gràcies al gol que va marcar en el temps afegit i que va servir per salvar un punt. «Era la primera vegada que pujava a rematar una pilota, mai ho havia fet, i va ser totalment casual, perquè primer només vaig anar a treure una falta del mig del camp; el que passa és que el Remolins no va refusar bé, va provocar una falta lateral i com que jo ja estava en posicions avançades, parlant amb l'entrenador, em va dir que pugés, la pilota em va arribar i vaig xutar des de l'altura del punt de penal amb la dreta, que no és la meva cama bona», relata Raúl Salguero. «No acostumat a celebrar gols, l'únic que vaig fer en marcar va ser agenollar-me a terra i, immediatament, tothom se'm va llançar a sobre», explica el porter de 27 anys, que va dedicar el gol a la seva dona i a la seva futura filla.

El gol in extremis de Raúl Salguero va permetre salvar un punt «i això és el més important», afirma el porter tarragoní i format a les categories inferiors del Nàstic, que no amaga que «és el debut somiat per tothom». El partit de diumenge, a més, es recordarà també perquè va ser el primer de manera oficial que va disputar el Catllar al seu nou camp de gespa artificial, estrenat enguany. Per al club també és una fita històrica «ja que era una demanda que ja feia temps que els jugadors reclamaven», diu Raúl Salguero, que complirà la seva quarta temporada a regional preferent. El curs passat hi va jugar amb el Cambrils i anteriorment també amb el Vila-seca i la Pobla de Mafumet, equip en què va assolir l'ascens a primera catalana. Ara espera repetir-ho: «Gairebé tots els equips tindran aquest objectiu i estic convençut que hi haurà molta igualtat, i que això farà que sigui difícil veure algun equip molt destacat per sobre de la resta; nosaltres ho intentarem.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)