Més futbol

3a DIVISIÓ

LA POBLA DE MAFUMET

Arrencada històrica de la Pobla de Mafumet

Des de la temporada 2003/2004 que la Pobla no aconseguia uns números similars

La solidesa defensiva, amb només un gol de penal en contra, n'és la principal raó

La Pobla de Mafumet està realitzant el millor inici de campanya des que és a tercera divisió. I és que després de tres partits disputats, el conjunt de Kiko Ramírez acumula 5 punts i es troba en la setena posició, amb un balanç d'una victòria i dos empats. Pel tècnic, «la imatge de l'equip està sent molt positiva» i, fins i tot, assegura: «Hem fet mèrits per guanyar tots els partits.» Recorda que en l'enfrontament a casa contra la Muntanyesa (0-0) de la segona jornada els jugadors van tenir «moltes oportunitats per marcar» i que en el debut al camp de l'Espanyol B (1-1) tan sols un penal en contra en els últims minuts va impedir que la Pobla s'embutxaqués la victòria. Un triomf que va arribar el cap de setmana passat en el desplaçament a Castelldefels (0-2) i que va confirmar que la plantilla s'ha adaptat molt ràpidament a les peticions del nou tècnic.

Aquesta trajectòria tan positiva es pot considerar anormal si tenim en compte el començament de temporada dels últims anys. De fet, ens hem de remuntar a la temporada 2003/2004, per trobar una arrencada similar, quan en aquella ocasió l'equip va sumar quatre punts. Eren els temps de primera catalana.

Des d'aleshores i fins enguany els aficionats poblencs han hagut de patir de valent en els primers partits del curs futbolístic. L'any passat, sense anar més lluny, l'equip dirigit llavors per Santi Coch no va ser capaç de sumar cap punt en els tres primers enfrontaments. Més dramàtica va ser la situació fa dos anys, quan no va ser fins a la jornada 10 que el filial grana va conèixer la victòria, amb un trist balanç de tres empats i sis derrotes en els nou primers xocs. Un altre exemple és la temporada 2007/2008, la primera a tercera, quan després dels tres compromisos inicials la Pobla ocupava la divuitena posició amb un sol punt. Ni tan sols l'últim any a primera catalana es va fer un bon començament de campionat, es va sumar també un sol punt i es va ser el cuer de la categoria.

Segons el tècnic, una de les raons per explicar aquesta metamorfosi és que «els jugadors ràpidament han assolit una bona solidesa defensiva». L'entrenador també es mostra ambiciós amb vista als propers partits i afirma que «és un equip nou i jove que ha de créixer a partir dels resultats». Diumenge, al municipal contra el Cornellà, tindran l'oportunitat d'allargar aquesta bona ratxa.

ÚLTIMS INICIS

Temporada:
2010/2011 JORNADA PARTIT RESULTAT 1 Espanyol B - la Pobla Mafumet 1-1 2 La Pobla Mafumet - Muntanyesa 0-0 3 Castelldefels - la Pobla Mafumet 0-2
Temporada:
2009/2010 JORNADA PARTIT RESULTAT 1 Llagostera - la Pobla Mafumet 2-0 2 La Pobla Mafumet - Cornellà 1-2 3 Reus - la Pobla Mafumet 2-0 4 La Pobla Mafumet - Europa 3-0
Temporada:
2008/2009 JORNADA PARTIT RESULTAT 1 Espanyol B - la Pobla Mafumet 4-1 2 La Pobla Mafumet - Mataró 0-0 3 Premià - la Pobla Mafumet 1-1 4 La Pobla Mafumet - Santboià 1-2
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)