Més futbol

REGIONAL PREFERENT

El Catllar torna a treure petroli del temps afegit i venç al camp de l'Alcarràs (1-2)

ALCARRÀS

1

EL CATLLAR

2

ALCARRÀS:

Ballesteros, Villadegut (Miki, 55'), Domi, Mayoral, Visa (Eskurra, 68'), Bagué (Eric, 55'), Adrià, Carlos, Oleà, Lluís (Òscar, 69') i Juanjo (Grau, 69').

EL CATLLAR:

Salguero, Dani Bello, Bartu, Armengol, Ionita, Raúl, Andrés (Pena, 90'), David (Eric, 90'), Moya (Salva, 65'), Carlitos (Oriol, 89') i Ferri (Dani García, 85').

GOLS:

0-1 (46') Ferri. 1-1 (83') Adrià. 1-2 (91') Armengol.

ÀRBITRE:

Carmona Martínez.
T.G.:
als locals Eskurra i Domi; als visitants Ferri i Eric.
T.V.:
directa al local Lluís, quan estava a la banqueta (91'), per donar una manotada al linier i llançar-li el banderí a terra.

El Catllar, que la setmana passada va empatar contra el Remolins Bítem amb un gol del seu porter Raúl Salguero en el minut 94, va tornar a treure petroli ahir del temps afegit al camp de l'Alcarràs. I aquest cop, el gol d'Armengol va servir per sumar els tres punts i alhora el primer triomf del curs.

El partit va ser molt disputat i la igualtat entre els dos equips, que no es van donar cap moment de treva, va fer que s'arribés al descans sense gols. La cosa, però, va canviar ben ràpidament ja que en el primer minut després de la represa, i gairebé immediatament després del servei de centre, Ferri, venint des del darrere, va aprofitar la passada des de la banda dreta per fer pujar el 0-1 al marcador. Ja en desavantatge en el marcador, els locals van insistir a buscar l'empat, que va arribar quan faltaven set minuts per al final, mitjançant Adrià, que va resoldre una jugada embolicada dins l'àrea. I quan ja semblava que l'empat seria el resultat definitiu, la fortuna es va tornar a aliar amb el Catllar.

Aquest cop no va ser el porter, sinó Armengol, que després de controlar la pilota amb el pit a l'àrea va afusellar Ballesteros amb una canonada que va provocar la histèria a la banqueta de l'equip que entrena José Mora.