Més futbol

3a DIVISIÓ

LA POBLA DE MAFUMET

El debat a la porteria de la Pobla està obert

Sergio i Antonio David s'han alternat la titularitat en les primeres quatre jornades

Han jugat dos partits seguits i, a partir d'ara, «jugarà el que estigui millor», diu el tècnic

Kiko Ramírez
TÈCNIC DE LA POBLA DE MAFUMET
«Sergio era el porter de la Pobla el curs passat i havia fet tants o més mèrits per jugar com qualsevol altre»
«Antonio David és des d'enguany un porter més del Nàstic i amb un 0-4, no se li pot retreure més»
«Vaig decidir que juguessin dos partits cadascun i en el dia d'avui no sé qui jugarà el proper partit; tocarà seure i pensar-ho en fred i jugarà qui estigui millor»
«Fran ha d'esperar la seva oportunitat; l'any passat era juvenil i ara està a tercera, que és una categoria difícil»

La Pobla de Mafumet té aquesta temporada tres porters, Sergio, Antonio David i Fran, i la competència està més viva que mai. En les quatre primeres jornades, el tècnic Kiko Ramírez ha decidit alternar la titularitat dels dos porters teòricament amb més galons, fent jugar Sergio en els dos primers partits, al camp de l'Espanyol B (1-1) i a casa contra la Muntanyesa (0-0), i Antonio David en els dos següents, a Castelldefels (0-2) i aquest diumenge passat contra el Cornellà (0-4).

Sergio (20 anys) ja estava en el filial grana el curs passat amb Santi Coch i també al juvenil del Nàstic amb Kiko Ramírez l'any de l'ascens. La temporada passada va disputar 22 partits, sent el porter de la plantilla –els altres eren Yelco i Vila–, que va tenir més protagonisme. En els dos primers partits d'aquesta campanya ha tingut una actuació sòbria, sense intervencions espectaculars però sense errades, encaixant un únic gol, de penal. Més discreta ha estat l'actuació d'Antonio David, que també té 20 anys i va arribar a la disciplina grana l'estiu passat procedent del Sevilla C. En el partit del seu debut amb la Pobla, a Castelldefels, va mostrar seguretat i va mantenir la porteria a zero, però diumenge contra el Cornellà va rebre quatre gols, es va mostrar insegur en les sortides –en el 0-2 va estar indecís i hauria pogut fer alguna cosa– i, sobretot, en el joc amb els peus. El tercer en discòrdia és Fran, que també ha arribat enguany a la Pobla procedent del juvenil del Nàstic.

Després d'haver donat dues oportunitats a Sergio i Antonio David, el tècnic ha decidit posar fi al sistema de rotacions i diumenge que ve al camp del Manlleu, «jugarà qui estigui millor», va assegurar Kiko Ramírez quan va acabar el matx contra el Cornellà. Tot i això, no va voler revelar quina seria la seva aposta i creu que encara és aviat per decidir-ho: «En el dia d'avui no sé qui jugarà el proper partit, perquè tocarà seure i pensar-ho en fred.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)