Més futbol

3a DIVISIÓ

La Pobla torna a puntuar

Després de la derrota de la setmana passada, els poblencs rasquen un punt a Manlleu

El filial grana va fer una bona segona part i va tenir oportunitats per aconseguir la victòria

Kiko Ramírez
ENTRENADOR DE LA POBLA
«Obtenir un punt al camp del Manlleu és positiu, però després de la segona part que hem fet, potser ens mereixíem més»
Francesc Cargol
ENTRENADOR DEL MANLLEU
«Contra la Pobla era important guanyar, però no perdre sempre és important»
«Tots els partits són molt difícils i ho demostra la taula, s'ha de treballar molt per treure punts»

La Pobla de Mafumet va arrencar un punt del camp del Manlleu en un partit dominat pels locals en la primera part però en el qual la Pobla va ser superior en el segon temps.

Els osonencs van sortir molt forts i Planagumà va estar a punt d'inaugurar el marcador en els primers minuts. Van ser els millors d'un Manlleu superior, amb idees clares i un joc de molt contacte físic. Aumatell va ifer el primer gol en una gran jugada començada per ell mateix en què van intervenir Planagumà i Romero. Amb el resultat a favor, el Manlleu es va anar aculant i el filial grana ho va aprofitar per acostar-se amb perill a la porteria de Fran. Virgili va quedar-se a prop de marcar, però el seu xut va sortir desviat, mentre que abans del descans, el manlleuenc Criado va salvar un pilota sobre la línia de gol.

Després de la represa va continuar el mateix ritme frenètic que en els últims minuts de la primera part. El Manlleu va perdre el control, però tot i així es va aproximar amb perill a la porteria de Sergio. Però de la possible sentència es va passar al gol de l'empat. Virgili, el millor dels poblencs, va aprofitar un llançament de falta per controlar la pilota sol dins l'àrea petita i marcar a pler el gol de l'empat. En els últims minuts els dos equips van buscar el gol, però els porters ho van evitar.

MANLLEU
1
LA POBLA DE MAFUMET
1
MANLLEU:
Fran, Masoliver, Chicho, Cunill, Busquets, Raul Calvo, Romero (Rudé, 79'), Gely (Edgar, 72'), Jordi Aumatell, Criado (Fortet, 79') i Planagumà.
LA POBLA DE MAFUMET:
Sergio, Rico, Aitor Casas (Fran Carbia, 82'), Aleix Coch, Chechi, Sebas (Oribe, 56'), Joel Coch (Cristino, 68'), Roca, Álvaro Rey, Ñoño i Virgili.
GOLS:
1-0 (25') Aumatell. 1-1 (62') Virgili.
ÀRBITRE:
Barceló Roca.
T.G.:
Als locals Busquets, Gely, Planagumà, Rudé i Fortet, i al visitant Chechi.
T.V.:
Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)