Més futbol

3a DIVISIÓ

LA POBLA DE MAFUMET

Ousmane (La Pobla) continua a l'espera

El central guineà no ha pogut debutar aquest curs, ja que encara no té el permís de residència

El Nàstic ja n'ha realitzat tots els tràmits i està convençut que el procés «està en la recta final»

Josep Maria Nogués
DIRECTOR ESPORTIU DEL NÀSTIC
«Nosaltres ja hem fet tots els tràmits; s'han allargat més del que esperàvem, però estem convençuts que ara estem en la recta final de tot el procés»
Kiko Ramírez
ENTRENADOR DE LA POBLA
«El jugador està molt fotut, ja que fa molts mesos que és aquí i no pot jugar, però estic molt content amb el seu treball i la seva bona actitud»

Ousmane Sibide va arribar aquest estiu a la disciplina del Nàstic i de la Pobla de Mafumet procedent del Betis C, però encara no ha pogut jugar ni un minut aquesta temporada, ja que encara no ha obtingut el permís de residència. El guineà de 20 anys, que va fer part de la pretemporada amb el primer equip grana, sí que va poder jugar amb normalitat el curs passat a Sevilla, ja que en la preferent andalusa, en la qual militava el Betis C, la legislació sí que l'hi permetia.

El Nàstic ja ha realitzat tots els tràmits pertinents perquè el jugador obtingui els requisits necessaris per jugar a tercera i confia que serà en breu, com explica el director esportiu, Josep Maria Nogués: «Tot s'ha allargat més del que esperàvem, però estem convençuts que ens trobem en la recta final de tot el procés, tot i que no podem concretar una data.» El president de la Pobla, Josep Mir, no es mostra tan optimista, ja que tot i que reconeix que «en un temps prudencial es podria resoldre tot, tampoc no n'hi ha cap garantia».

Mentrestant, Ousmane continua entrenant-se amb normalitat tot i la incòmoda situació que està vivint. «El jugador està molt fotut, ja que fa molts mesos que és aquí i no pot competir», assegura el seu tècnic a la Pobla, Kiko Ramírez, que en destaca «la bona actitud».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)