Més futbol

DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL

Un duel de molt nivell per al Nàstic

El Nàstic ha guanyat els dos partits jugats a casa, però avui té una prova de foc contra el Barça

El Nàstic juvenil té aquesta tarda al camp municipal de la Pobla de Mafumet (a les 4) la primera prova de vertader nivell de la temporada, ja que rep la visita del Barça, líder i principal favorit per acabar en aquesta posició. De moment, l'equip blaugrana ha golejat en els dos partits jugats al seu terreny de joc (4-0 contra el Girona i 6-0 contra el Manlleu), ha guanyat al camp del Gramenet (2-3) i ha empatat a Lleida (1-1). Així, el Barça es manté invicte i com l'equip més golejador del grup tercer de divisió d'honor, amb 14 gols en quatre jornades.

El Nàstic, per la seva banda, basa de moment el bon rendiment a casa per mantenir-se en aquest inici de competició a la zona tranquil·la de la classificació. L'equip d'Ivan Moreno ha guanyat els dos partits disputats a la Pobla de Mafumet, on no ha rebut cap gol encara (1-0 contra el San Francisco i 2-0 contra el Girona) i ha passat fins ara més problemes a fora, ja que va perdre a Cornellà (4-2) i va empatar a Lleida la setmana passada (1-1) per culpa d'un gol dels locals en el temps afegit de la segona meitat. Avui, el conjunt grana intentarà tractar de tu el Barça, un equip al qual li agrada portar la iniciativa i que té jugadors de qualitat que saben que el filial i el primer equip no estan tan lluny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)