Més futbol

3a DIVISIÓ

LA POBLA DE MAFUMET

Alfons Serra (Pobla) comença a mostrar les seves virtuts

Diumenge, contra l'Ascó, va marcar el seu primer gol amb la Pobla i va completar un gran partit

Kiko Ramírez

ENTRENADOR DE LA POBLA
«L'Alfons ja el vaig tenir al juvenil i és un jugador que té molt de futbol, però que necessita estima i confiança i me n'alegro molt per ell»
Santi Coch

EXENTRENADOR DE LA POBLA
«Té moltíssim potencial, però no acaba de creure-s'ho; a mi m'agrada comparar-lo amb l'Iniesta dels primers anys, que esquivava el contacte, i no dubto que ha de fer eclosió»
Alfons Serra
MIGCAMPISTA DE LA POBLA
«El primer any em va costar, però aquest curs ja estic adquirint més importància»

Alfons Serra està començant a ser un jugador determinant per a la Pobla de Mafumet. Ho va demostrar diumenge contra l'Ascó, amb la passada a Virgili que va servir per obrir la llauna, i marcant, poc després, un golàs amb vaselina inclosa a Felip, que va servir per segellar la victòria. Era el primer gol del jove migcampista vallenc de només 19 anys a tercera i amb la Pobla, a la qual va arribar fa dos estius del Nàstic juvenil. I és que el curs passat, no només no va poder estrenar-se com a golejador en tota la temporada, sinó que va tenir un rol molt més secundari, ja que tot i acabar disputant 25 partits, la majoria van ser entrant des de la banqueta. Enguany sembla que la cosa es presenta diferent, com explica ell mateix: «El primer any em va costar una mica entrar, ja que el salt del juvenil a tercera no és fàcil i al principi impressiona una mica, però enguany estic adquirint més importància; el de diumenge ja va ser el segon partit que jugo complet aquest curs, i això m'anirà bé per guanyar confiança.»

I és que una de les causes que la temporada passada no acabés de mostrar la gran qualitat que té a les seves botes, segons expliquen els tècnics que l'han tingut, és aquesta falta de confiança en ell mateix, com assegura Santi Coch, el tècnic de la Pobla el curs passat, que també destaca la seva qualitat: «És un jugador amb moltíssim potencial, però que no acaba de creure-s'ho i, sobretot, necessita confiança i adquirir aquella dosi d'atreviment i de protagonisme que no ha tingut.» Coch creu que també li falta ser un jugador més combatiu, però no dubta que ho serà: «A mi m'agrada comparar-lo amb l'Iniesta dels primers anys, que era un jugador que no li agradava anar al xoc, i estic convençut que aquest serà l'any de la seva eclosió.» Alfons reconeix que encara ha de millorar en aquest aspecte i no dubta a bromejar que si Coch el compara amb el de Fuentealbilla «és pel color de pell». També el seu actual tècnic, Kiko Ramírez, es mostra en una línia semblant: «L'Alfons ja el vaig tenir al juvenil i és un jugador que té molt de futbol, però que necessita estima i confiança i, tot i que aquí no regalem res, me n'alegro molt per ell, ja que li feia falta un partit així.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)