Més futbol

3a DIVISIÓ

Derbi amb absències

Santi Castillejo té la baixa de Marquès i el dubte de Querol

Kiko Ramírez no podrà disposar d'Eloy Gila, Alcover i Benito

ENTRENADOR DEL REUS
«La baixa de Marquès és important. Moltes de les oportunitats naixien d'ell»
«El problema és que no materialitzem les ocasions»
Kiko Ramírez
ENTRENADOR DE LA POBLA
«Tot i les baixes, jugarem com sempre ho fem a fora»
«El Reus sempre surt hipermotivat quan juga contra alguna cosa que sona a Nàstic»

Aquesta nit (20.30 h) el Reus i la Pobla disputen el derbi tarragoní de la jornada en l'únic partit avançat a divendres de la setena jornada de tercera divisió. Els uns i els altres es troben empatats a nou punts, compartint un balanç de dues victòries, tres empats i una derrota.

Els roig-i-negres tenen la important baixa de Xavi Marquès, que en l'enfrontament de la setmana passada a Premià es va fer un trencament fibril·lar a l'adductor de la cama dreta. Aquest fet «preocupa» el tècnic reusenc, Santi Castillejo: «Marquès estava molt en forma i la majoria de les nostres ocasions naixien de les seves passades llargues.» Tot i això, l'entrenador navarrès considera que estan «bastant bé en la construcció del joc» i apunta que, ara mateix, el principal problema del seu equip «és materialitzar aquestes ocasions». Precisament, en l'atac el Reus té el dubte de Querol, que té un cop al peu i fins poc abans del partit no es decidirà si juga.

També té absències importants el tècnic de la Pobla, Kiko Ramírez. Alcover i Benito estan lesionats, Eloy Gila ha estat convocat amb el primer equip i Ousmane encara no ha pogut resoldre els seus problemes burocràtics. Tot i això, assegura: «Sortirem a jugar com sempre ho fem fora de casa» i destaca que «la concentració serà molt important». El tècnic pronostica un partit «intens físicament», com acostuma a passar sempre en un derbi, amb l'afegit que «hi ha jugadors que han estat als dos equips i tots tenen ganes de fer-ho bé». A més, afegeix: «El Reus sempre surt hipermotivat quan juga contra alguna cosa que sona a Nàstic.»


Santi Castillejo

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)