Més futbol

Empat a decepcions

El Reus juga el pitjor partit de la temporada i dóna per bo el punt

Una Pobla molt seriosa va acabar lamentant-se per les ocasions fallades

El gol de Manolo, amb la mà, va ser igualat per Álvaro Rey al segon temps

Santi Castillejo
TÈCNIC DEL REUS
«Ha estat el pitjor partit des que sóc entrenador»
«Hem fallat tècnicament, tàcticament i física»
«Avui no ha sortit res bé. Haurem de reflexionar»
«Podríem haver perdut perfectament. No hem merescut guanyar el partit»
Kiko Ramírez
TÈCNIC DE LA P. DE MAFUMET
«El resultat no ha estat just. Crec que hem perdut dos punts i hem fet mèrits suficients per guanyar»
«Hem fet un gran desgast físic. Estic molt orgullós dels meus jugadors»
«Tot i l'esforç d'avui, tenim prou plantilla per poder fer rotacions de cara a dimarts»

El Reus i la Pobla van empatar a un gol en el partit avançat de la setena jornada. Un resultat que no va deixar a ningú content, ja que el Reus va donar una mala imatge i la Pobla va marxar amb la sensació d'haver deixat escapar una gran ocasió per tornar a casa amb la victòria.

Els primers minuts van ser de domini de la Pobla, que intentava combinar contra un Reus ben situat. Els visitants realitzaven una pressió asfixiant sobre el joc de creació dels roig-i-negres, que no aconseguien enllaçar tres passades seguides. Amb el pas dels minuts, la Pobla va baixar la intensitat i això ho va aprofitar el Reus per començar a combinar, sobretot a través de Pallarès, el millor dels locals en els primers 45 minuts. De tota manera, cap dels dos equips trenava jugades amb profunditat i les escasses ocasions només arribaven des de xuts de fora de l'àrea que no posaven en problemes els porters. Al cap de mitja hora de joc els roig-i-negres van disposar de l'ocasió més clara per inaugurar el marcador. Ferran va servir una falta des del mig del camp, la defensa de la Pobla va fallar i Chumbi, després d'un bon control amb el pit, va rematar per sobre del travesser. El partit s'anava desenvolupant en una línia de joc net i poques faltes, però amb un futbol poc vistós per als aficionats. En el minut 38, va ser la Pobla qui va tenir una gran oportunitat a través d'un contraatac conduït per Virgili. El davanter va assistir Roca, que li va tornar la pilota, i aquest, tot sol davant d'Àngel, va fer un misto. I en l'última acció de la primera part va arribar el gol del Reus, una diana que no hauria d'haver pujat al marcador. Una falta centrada per Álvaro va ser rematada per Manolo González amb la mà al fons de la porteria. La jugada va ser molt ràpida i Manolo no només va enganyar l'àrbitre, si no també els jugadors de la Pobla, que pràcticament no van reclamar res al col·legiat.

A l'inici de la segona part la tònica va ser molt similar a la dels primers 45 minuts, però amb el pas del temps la Pobla va baixar la intensitat davant d'un Reus que només buscava crear perill, sense èxit, a través de passades llargues. En el minut 60 va arribar el gol de l'empat del filial grana gràcies a una jugada d'Álvaro Rey dins de l'àrea que va acabar amb un xut que el porter local Ángel es va empassar. Amb l'empat, la Pobla va incrementar la intensitat i va ser l'equip que es va acostar més a la porteria contrària. Primer Oribe en una rematada amb poc angle i després Virgili, que va xutar malament una pilota morta a l'interior de l'àrea, van estar a punt de donar els tres punts a una Pobla que en la segona part va merèixer més.

REUS
1
POBLA DE MAFUMET
1
REUS:
Ángel, Edu Vives, Sangrà, Ferran, Taranilla, Urraka, Efrén (Dani, 70'), Álvaro, Pallarès (Querol, 56'), Manolo González i Chumbi (Masqué, 52').
POBLA DE MAFUMET:
Sergio, Rico, Vélez, Aleix Coch, Sebas (Cristino, 71'), Álvaro Rey, Roca (Chechi, 78'), Virgili, Boniquet (Oribe, 45'), Alfons i Ñoño.
GOLS:
1-0 (45+1') Manolo González. 1-1 (60') Álvaro Rey.
ÀRBITRE:
Galán Baró.
T.G.:
Als locals Urraka i Dani; i als visitants Rico i Ñoño.
T.V.:
Cap.
INCIDÈNCIES:
Uns 600 espectadors a l'estadi municipal.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)