La Pobla es desfà del Vilafranca amb un «hat-trick» de Virgili

Amb aquest triomf, els de Kiko Ramírez ocupen posicions de fase d'ascens

Kiko Ramírez
ENTRENADOR DE LA POBLA
«Ha estat un partit semblant al del dia del Muntanyesa, però aleshores la pilota no va entrar i aquest cop sí»
«El partit ha estat vistós i la gent s'ho ha passat bé, però no tot m'ha agradat i hi ha coses a millorar»
«Si estem a dalt no és perquè ens hagin regalat res, sinó per mèrits propis»
«Això és una cursa de fons i el que compta és on estarem classificats al final»

La Pobla de Mafumet va confirmar ahir que aquesta temporada aspira a tot. Els grana, amb un Virgili estel·lar, ja que va fer un hat-trick, es van desfer amb una gran solvència del Vilafranca, que fins ara només havia perdut un partit, i ja ocupen el quart lloc, que dóna dret a disputar la fase d'ascens. Feia gairebé tres anys que la Pobla no estava situada entre els quatre primers.

El partit només va tenir un dominador, i aquest va ser l'equip de Kiko Ramírez, que de bon començament ja va mostrar les seves credencials. Fins a tres bones ocasions, d'Alfons, Virgili i Vélez, va tenir la Pobla abans del primer quart d'hora. No va ser, però, fins passada la meitat de la primera part que va obtenir la recompensa amb el primer gol, obra de Virgili amb un xut ras després d'una centrada d'Oribe. Just abans del descans, el davanter del Catllar hauria pogut augmentar l'avantatge amb un llançament creuat interceptat per un defensa.

La segona part va començar com la primera, amb la Pobla assetjant el Vilafranca, que amb prou feines es va poder acostar en tot el partit a l'àrea de Sergio, ahir gairebé un espectador més. Després de dos intents en què la pilota va marxar fora per poc, Virgili va marcar el seu segon gol del dia, rematant de cap una centrada de Julio Rico des de la dreta (68'). No en tenia prou el capità grana, ja que només cinc minuts després també seria l'autor del 3-0 definitiu, culminant una gran jugada individual en què es va desfer dels rivals que li van sortir al pas, inclòs el porter, i va marcar gairebé sense angle. Aquesta no va ser, però, l'última ocasió de la Pobla. Virgili i Oribe, però, van topar amb l'encert de Saperas, que va evitar una golejada encara més àmplia.

Primer «hat-trick» a tercera i pitxitxi.

És primer cop que Virgili fa tres gols en un mateix partit amb la Pobla a tercera. No és, però, el primer hat-trick de Virgili amb la samarreta grana, ja que a primera catalana també ho va aconseguir. Amb aquestes tres dianes, el referent atacant del filial del Nàstic ja n'ha fet un total de sis i ja ocupa el primer graó en la llista de màxims golejadors.