Més futbol

El «hat-trick» més important d'Albert Virgili

Al llarg de la seva trajectòria, Virgili ha fet diversos trios de gols, però es queda amb el de dimarts

El davanter de la Pobla ja va ser pitxitxi a primera catalana i enguany va pel camí de repetir-ho

Albert Virgili té el gol a la sang. Ho ha demostrat al llarg de tota la seva carrera i ho va tornar a fer dimarts contra el Vilafranca amb un hat-trick que l'ha fet escalar fins al primer lloc en la llista de màxims golejadors del grup cinquè de tercera divisió amb un total de sis dianes en vuit partits. No és el primer cop, però, que el davanter de la Pobla de Mafumet fa un trio de gols, ja que també en va fer tres amb la samarreta grana a primera catalana i un amb la del Kitchee a Hong-Kong, però sí el primer que aconsegueix a tercera. «I va servir per guanyar un partit important a casa, on només havíem obtingut un triomf», Virgili destaca el hat-trick d'aquesta setmana com el més important dels que ha fet. També va tenir una dedicatòria especial «per a Antonio Vidal, l'encarregat del camp, a qui uns problemes de salut l'han apartat de poder-ho veure i li hagués fet molta il·lusió».

Tot i que és un dels aspirants més ferms a assolir el guardó del pitxitxi –a primera catalana ja ho va ser l'any de l'ascens de la Pobla amb 31 gols–, el del Catllar, que acumula 69 gols en 109 partits amb la samarreta grana, no s'hi capfica i se centra únicament a marcar per ajudar l'equip –«que és la meva feina», afirma–. De moment, l'aportació de Virgili està sent més que productiva, ja que l'equip grana ja ocupa posicions de fase d'ascens a segona B, un fet que no passava des de feia quasi tres anys. Tot i això, Virgili prefereix ser prudent i recalca que «el primer objectiu, com sempre, és la salvació».

A l'hora de valorar quina està sent la clau d'aquest gran inici de curs del filial del Nàstic, el punta de 27 anys creu que un dels factors principals és que «el tècnic, a diferència dels últims cursos, ha pogut treballar amb gairebé tota la plantilla des de l'inici de la pretemporada i això no ha requerit un temps d'adaptació amb la lliga ja començada». A banda d'això, Virgili també destaca la gran qualitat de tot el bloc: «Tenim més de 20 jugadors d'un gran nivell que poden ser perfectament titulars i que a vegades, a causa de l'alta competència, s'han de quedar sense jugar o, fins i tot, sense ser convocats.»

No pensa en el Nàstic.

Tot i que el primer equip té problemes de cara a gol, Albert Virgili no pensa en un possible ascens: «Fa cinc anys que sóc aquí, em coneixen perfectament i, sincerament, ni hi penso ni em passa pel cap; a més, ara hi ha Eloy Gila, que, tot i no haver marcat, està fent una bona feina.»


El del Catllar ha marcat 6 gols en 8 partits, i amb el filial grana ja n'ha fet un total de 69 en 109 partits

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)