Més futbol

3a DIVISIÓ

La Pobla de Mafumet, a continuar puntuant

La Pobla busca el segon triomf com a visitant a Llagostera

El moment de forma de Virgili és el principal recurs dels grana

La Pobla de Mafumet intentarà allargar la bona ratxa de resultats aquesta tarda (17.00 h) al camp del Llagostera. El filial grana només ha perdut un partit en tota la temporada, ja fa quatre jornades, i gràcies a la victòria contra el Vilafranca d'aquest dimarts s'ha situat en llocs de fase d'ascens. L'equip es troba en un bon moment de forma i l'ambició per a les properes jornades és màxima. Per això, els homes de Kiko Ramírez volen aprofitar aquesta dinàmica positiva per aconseguir el segon triomf com a visitant. De moment, l'única derrota dels poblencs és a casa, contra el Cornellà, però en els dos últims partits al seu terreny de joc hi ha guanyat. El que busca ara l'equip de Kiko Ramírez és créixer a camp contrari. El tècnic no pot disposar, una setmana més, de el punta Eloy Gila, que de moment és un fix en les convocatòries del Nàstic, però té el recurs d'Albert Virgili, en plena forma després dels tres gols que va marcar dimarts contra el Vilafranca.

Per la seva banda, el Llagostera també està fent un bon inici de temporada i es troba a només un punt dels poblencs. On està obtenint més bons resultats el conjunt gironí és a domicili, tot i que en la jornada intersetmanal va caure a Premià (1-0). A casa, en canvi, estan sent més irregulars i com a locals acumulen un balanç d'una victòria, dos empats i una derrota. Avui, però, tenint en compte que a la Pobla de Mafumet li agrada tenir la pilota i dur la iniciativa, les reduïdes dimensions del camp podrien ser un aliat. Les baixes de Masferrer, Plaja i Banal resten alternatives al tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, a l'hora de fer l'onze. Alsina ho té clar: «La Pobla de Mafumet és un dels millors equips de la categoria.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)