Més futbol

L'aposta del Nàstic per Eloy Gila ja és rendible

Amb el gol de dissabte, Eloy Gila ha confirmat les expectatives que tenia dipositades en ell Luis César

Superat el període d'adaptació, l'exjugador de la Grama ja és de ple dret un més del primer equip

Eloy Gila
DAVANTER DEL NÀSTIC
«La veritat és que estic molt sorprès per com em van les coses; la vida m'ha canviat molt»
«Crec que he tingut la sort d'estar en el lloc adequat i en el moment adequat»
«Després d'haver jugat ja diversos partits però no trobar el gol, tenia moltes ganes de marcar»

L'aposta de Luis César per Eloy Gila comença a ser rendible per al Nàstic. L'exjugador del Gramenet va marcar dissabte contra el Barça B el seu primer gol amb la samarreta grana en partit oficial, en una acció en què va deixar mostres de la seva qualitat, i va permetre al conjunt tarragoní salvar almenys un punt contra el filial blaugrana. El davanter de 22 anys, a més, va esvair d'aquesta manera alguns dubtes que havien començat a sorgir entorn de la seva figura després que en la jornada anterior al camp del Cartagena no tingués una actuació gaire brillant.

Superat el període d'adaptació lògic a la segona A –el curs passat va començar jugant a primera catalana, fins que va fer el salt al primer equip de la Grama, a segona B, per fitxar aquest estiu passat per la Pobla de Mafumet–, Eloy Gila comença a fer bones les expectatives que tenia dipositades en ell Luis César. El tècnic gallec, que se'l va endur a l'estada de l'equip a Rialp en gran part per l'escassetat de puntes en el primer equip, no va necessitar gaire temps per avisar del potencial del davanter sabadellenc, que ja es va erigir en un dels grans protagonistes de la pretemporada. I és que amb cinc gols –també va marcar contra el Barça B al Mini– es va convertir, juntament amb Rubén Navarro, en el màxim golejador del Nàstic pel que fa als amistosos d'estiu. Això li va valer per començar la temporada alternant el filial amb el Nàstic, però ràpidament es va veure que per la Pobla de Mafumet poc apareixeria. De fet, Kiko Ramírez només l'ha pogut utilitzar en dos partits –la segona i tercera jornada–, mentre que amb el Nàstic ja ha actuat en sis partits –comptant el de copa–, i en tres d'aquests com a titular. Ja no hi ha dubte que Eloy Gila ja s'ha convertit, de ple dret, en un jugador més del primer equip.

«Crec que he tingut la sort d'estar en el lloc adequat i en el moment adequat», assegurava Eloy Gila només d'acabar el partit contra el Barça B, intentant explicar els motius que l'han portat en menys d'un any de jugar a primera catalana a fer-ho a segona A. El davanter grana, a més, no dubta a mostrar-se «sorprès» per aquest canvi dràstic en la seva carrera.

LES SEVES XIFRES

Amb la Pobla
J2 P-Muntanyesa (0-0)
90 min
J3 Castelldefels-P (0-2)
27 min
Amb el Nàstic
J4 N-Rayo (0-1)
16 min
J5 Celta-N (1-0)
27 min
J6 N-Xerez (0-2)
16 min
J7 Cartagena-N (2-2)
55 min
J8 N-Barça B (1-1)
58 min i 1 gol marcat.
A la copa N-Xerez (1-2)
45 min
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)