Més futbol

3a DIVISIÓ

POBLA DE MAFUMET-PALAMÓS

La Pobla de Mafumet rep el Palamós, el millor equip a domicili

Els del Baix Empordà són l'únic equip que no ha perdut a domicili

De quatre desplaçaments, n'han guanyat tres i n'han empatat un

El rival de demà de la Pobla de Mafumet, el Palamós, s'està mostrant com un conjunt més que temible quan disputa els seus partits lluny de la seva afició. L'equip del Baix Empordà és el millor de la lliga a domicili, perquè és l'únic que encara no coneix la derrota fora de casa, on ha sumat 10 dels 11 punts que acumula. En els quatre desplaçaments que ha realitzat fins ara, el Palamós ha guanyat tres partits i n'ha empatat un. Un balanç més que sorprenent per un equip que al seu estadi només ha estat capaç d'empatar un partit en cinc enfrontaments, cosa que el converteix en el pitjor equip de tercera en aquest aspecte.

La Pobla, doncs, es trobarà demà un equip irregular i de contrastos que actualment no passa pel seu millor moment. Els empordanesos encadenen tres jornades sense conèixer la victòria, amb l'afegit que en el seu últim partit fora de casa van trencar el ple de triomfs amb un empat a Terrassa (0-0). Anteriorment havien vençut per la mínima al camp del Llagostera en la primera jornada; i van guanyar per dos gols de diferència a Gavà (1-3) i a Vilanova (0-2).

LES DADES

A fora
J1Llagostera-Palamós
0-1
J4 Gavà-Palamós:
1-3
J6 Vilanova-Palamós:
0-2
J8 Terrassa Palamós:
0-0
A casa
En 5 partits: cap victòria, 1 empat i 4 derrotes.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)