Més futbol

La Pobla torna a treure el cap

El filial grana venç el Palamós amb un únic gol d'Álvaro Rey i escala a la tercera posició

Els de Kiko Ramírez van perdonar massa i van acabar patint per la incertesa del marcador

Kiko Ramírez
ENTRENADOR DE LA POBLA
«Ens ha costar tancar el partit i això que era difícil obrir la llauna i ho hem fet»
«Ha estat un partit molt treballat i crec que el resultat aconseguit és curt»
«No em preocupa ser ara o no entre els 4 primers però sí que puc fer un balanç i li dono un aprovat alt a l'equip ja que ha de créixer»
Ramon Monràs
ENTRENADOR DEL PALAMÓS
«L'objectiu era anar madurant el partit ja que no volíem que ens agafessin a la contra»

La Pobla va vèncer per la mínima el Palamós amb un únic gol d'Álvaro Rey en l'equador de la primera part i torna a ocupar posicions de fase d'ascens, i es refà així de la derrota de la setmana passada al camp del Llagostera. No va ser de totes maneres un partit còmode per al filial grana ja que, tot i que va poder deixar el triomf gairebé enllestit en la primera part, al final va acabar patint, més per la incertesa del marcador que no pas pels mèrits del conjunt del Baix Empordà, que amb prou feines es va acostar a la porteria defensada per Sergio.

La Pobla va començar a ritme de dièsel i poc a poc va anar agafant velocitat i creant més perill a l'àrea visitant. Després d'un parell d'intents amb un xut des de la frontal d'Alfons i una rematada forçada de Virgili que no van aconseguir tombar un rival ben plantat, Álvaro Rey va decidir prendre la iniciativa. En l'equador de la frontal, va rebre la pilota a la banda i després de sortejar diversos rivals i buscar angle, el seu xut amb la cama esquerra va acabar al fons de la porteria amb un pèl de fortuna ja que la pilota la va desviar un defensa, despistant Bayona. Amb el gol, i superada una mínima reacció del Palamós, que a punt va estar d'empatar en una falta lateral rematada de cap per Marc Casas i rebutjada entre el travesser i Sergio a córner, el domini de la Pobla encara es va incrementar més. Però ni en tres ocasions Virgili, que ahir no va trobar la precisió que el caracteritza, ni tampoc Oribe, amb un xut que es va anar enverinant i que va desviar Bayona a córner, van poder ampliar l'avantatge per al conjunt de Kiko Ramírez.

En la segona part, tot va continuar igual. I és que el Palamós, que ahir va encaixar la primera derrota a domicili, en cap moment no va anar a buscar el partit. La seva consigna era arribar viu al final del partit i ho va aconseguir, en part perquè la Pobla tampoc va acabar de trobar la continuïtat en el seu joc que havia mostrat als primers 45 minuts. Tot i això, va estar ben a prop de segellar el triomf, amb un xut ajustat al pal d'Oribe (56') i una passada de Jordi Roca que no va trobar rematador. Fins i tot complert ja el minut 90, Boniquet va desaprofitar una ocasió d'or a passada de Virgili en entretenir-se massa dins l'àrea. Tampoc és que el Palamós inquietés gaire Sergio, però la incertesa pel mínim avantatge de la Pobla es va mantenir fins al final.

LA POBLA DE MAFUMET
1
PALAMÓS
0
LA POBLA DE MAFUMET:
Sergio, Julio Rico, Chechi, Denis, Ñoño, Sebas, Jordi Roca (Cristino, 63'), Álvaro Rey (Aitor Casas, 72'), Alfons (Boniquet, 86'), Oribe i Virgili.
PALAMÓS:
Bayona, Elías, Micaló, Pifarré, Borges, Joel Murcia (Casagran, 36'), Marc Vilà, Venzal, Marc Casas (Quintanilla, 78'), Subi i Ritxi (Alexis, 68').
GOLS:
1-0 (22') Álvaro Rey.
ÀRBITRE:
José Barrera.
T.G.:
Als locals Sebas i Oribe; als visitants Marc Vilà, Ritxi i Casagran.
INCIDÈNCIES:
Uns 400 espectadors. Es va fer un minut de silenci en memòria de la mort de Pau Morales Velasco, germà del jugador David Morales, de l'aleví verd de la Pobla.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)