Més futbol

3a DIVISIÓ

LA POBLA DE MAFUMET

A casa fan bé la feina

La Pobla de Mafumet és l'únic equip que ha encadenat tres victòries al seu terreny de joc

El rendiment com a local (10 punts dels 16 que té) el col·loca en places de fase d'ascens

Kiko Ramírez
TÈCNIC DE LA POBLA DE MAFUMET
«A casa és important posar-hi sempre molta intensitat, tenir la pilota, fer-la circular i disposar de moltes ocasions»
«Quan els rivals vinguin a jugar a la Pobla de Mafumet, que sàpiguen que és un camp difícil»

La Pobla de Mafumet està sent una de les sensacions del primer terç de competició. Després de la seva victòria contra el Palamós d'aquest cap de setmana passat, l'equip de Kiko Ramírez s'ha situat per mèrits propis en zona de promoció d'ascens a segona B per segona vegada aquesta temporada. El filial grana ocupa ara mateix la tercera posició, empatat a punts amb el segon classificat, el Reus.

Una de les claus d'aquest inici està sent la solidesa de l'equip a casa. Com a local, la Pobla va començar amb alguns dubtes, amb un empat i una derrota. Després ha encadenat tres victòries consecutives, un fet que, per ara, no ha aconseguit cap altre conjunt a tercera divisió. El balanç total de punts aconseguits és de deu dels setze que té l'equip. Pel tècnic Kiko Ramírez, aquesta millora en les últimes setmanes és fruit de l'acoblament dels jugadors: «Al principi no ens coneixíem gaire; hi havia molta gent nova i els primers partits ens van costar una mica.» Tot i això, segons el tècnic de la Pobla de Mafumet, la derrota contra el Cornellà (0-4) va ser «un accident» i en l'empat contra el Muntanyesa, considera que el seu equip hauria pogut golejar. Ara Ramírez fins i tot valora positivament aquell punt contra els barcelonins. «Ja hem vist que el Muntanyesa era alguna cosa més que un acabat d'ascendir qualsevol», afirma referint-se a la condició de líder de l'equip de Nou Barris, que té tres punts més que el grup d'equips perseguidors en una categoria de moment molt igualada.

«Mereixem més».

A principi de temporada, un dels objectius del tècnic poblenc era convertir-se en un equip temible com a local: «Buscàvem fer-nos forts a casa, que quan els contraris vinguin a jugar a la Pobla de Mafumet sàpiguen que és un camp difícil.» Per aconseguir-ho, Kiko Ramírez explica quines són algunes de les claus: «És important posar-hi sempre molta intensitat, tenir la pilota i fer-la circular i disposar de moltes ocasions.» Sens dubte que per ara ho estan aconseguint i, fins i tot, el tècnic tarragoní va més enllà: «Mereixem més gols dels que hem fet, perquè hem xutat molt a porteria.»

Diumenge, visita a un equip en progressió

La Pobla de Mafumet visita diumenge el camp d'un equip que s'ha refet d'un mal inici de temporada gràcies, precisament, a la millora com a local. És el Masnou, un dels set equips que tenen 15 punts a la zona mitjana alta de la classificació. L'equip maresmenc va començar malament, amb dues derrotes en els dos primers partits com a local –contra el Llagostera i l'Amposta–, però ara encadena sis partits sense perdre, amb tres victòries en les quatre últimes jornades. A casa, el Masnou ha millorat el rendiment i, després d'empatar contra el Gavà, ha derrotat primer el Vilanova (3-2) i després un dels favorits per pujar, el Terrassa (2-1) en els dos últims partits com a local.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)