Més futbol

Virgili, amb dos gols, manté la Pobla a dalt

El filial grana va obtenir els tres punts al camp del Masnou gràcies a l'efectivitat del pitxitxi, que ha fet 8 dianes, i continua tercer

Kiko Ramírez
ENTRENADOR DE LA POBLA
«És un pas molt important perquè ratifica la bona ratxa que ja teníem a casa»
«El partit se'ns ha posat de cara en un camp complicat i tot i que ens han empatat amb un gol psicològic hem sabut reaccionar»

CD MASNOU

1

LA POBLA DE MAFUMET

2

CD MASNOU:

Xavi, Sergio Alburquerque, Javier Rodríguez, Gerard, Marc Rojals (Jonathan Reina, 64'), Marc Esteban, Xavi García, Montilla (Javi Sánchez, 75'), Marc Masip, Siso (Molina, 16') i Josu.

LA POBLA DE MAFUMET:

Sergio, Julio Rico, Aitor Casas, Chechi, Vélez, Sebas, Cristino (Joel, 79'), Roca, Ñoño (Boniquet, 72'), Alfons (Fran Carbia, 56') i Virgili.

GOLS:

0-1 (24') Virgili. 1-1 (41') Javier Rodríguez. 1-2 (74') Virgili.

ÀRBITRE:

Calle Martíne.
T.G.:
Sergio Alburquerque, Esteban i Molina; Chechi.

La Pobla de Mafumet estava obligada a no fallar al camp del Masnou si volia mantenir-se en posicions de fase d'ascens i va complir amb l'objectiu d'obtenir els tres punts, que li permeten conservar la tercera posició. L'artífex del triomf va ser Albert Virgili, que va marcar els dos gols del conjunt grana i ja n'acumula un total de vuit.

L'equip de Kiko Ramírez va començar dominant i ho va traduir en el marcador passat l'equador de la primera part, amb un gran gol del seu pitxitxi, que va superar el porter local amb una vaselina. Poc abans del descans, Javier Rodríguez va empatar pel Masnou, també amb una acció de qualitat, enviant la pilota a l'escaire en una falta directa.

Després de la represa, el filial grana va tornar a la càrrega i ben aviat hauria pogut tornar a avançar-se en el marcador, en una acció entre Virgili i Roca que va acabar amb un xut d'aquest últim al pal quan ja s'havia plantat al davant de Xavi. La Pobla no va desistir i va acabar trobant el premi a la seva insistència a poc més d'un quart del final, un altre cop gràcies a Virgili, que va rematar de cap dins l'àrea una centrada de Boniquet. El juvenil Fran Carbia hauria pogut ampliar l'avantatge però el llançament va acabar al pal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)