Raúl Salguero, Àlex, Martorell, Cesc, Adrià (Eric, 90'), Pena, Andrés (Lluís, 70'), Dani Bello, Dani García, Moya i Ferri (Raúl, 80').

Àlex, Bello, Trillo (Àlex Sánchez, 75'), Xavi Garcia, Amante, Morillo, Àlex G. (Polo, 70'), Montoya, Mari, Johnny i Ton (Júnior, 64').

1-0 (30') Dani García. 1-1 (50') Mari. 2-1 (80') Ferri.

T.G.:
Als locals Salguero, Cesc, Andrés, Juli, Salva i Roig; al visitant Trillo.
T.V.:
Doble groga als locals Dani Garcia (70') i Àlex (75').

El Catllar va encadenar ahir la seva segona victòria en vèncer el Viladecans, en un partit en què va haver de sobreposar-se de la inferioritat numèrica, ja que va jugar els últims quinze minuts amb dos homes menys. Els locals, tot i el criteri desigual del col·legiat, que els va mostrar sis grogues i només una als visitants, van demostrar que viuen un moment dolç i, després d'uns primers minuts molt disputats, es van avançar a la mitja hora. Dani García va ser l'autor del primer gol, connectant amb potència una passada de la mort que va resultar imparable per a Àlex.

Poc després de la represa, el Viladecans va empatar mitjançant Mari. I quan més costa amunt estaven les coses, per les expulsions de Dani García i Àlex per doble targeta groga, Ferri –poc després que li anul·lessin un gol per fora de joc– va establir el 2-1 definitiu culminant un ràpid contraatac.