Més futbol

DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL

Al Nàstic juvenil se li ennuega el gol contra l'Osca (0-0)

El Nàstic va cedir dos punts contra l'Osca tot i ser superior

Els grana van dominar tot el partit i al final van reclamar penal

El Nàstic juvenil no va poder reflectir el seu domini en el marcador davant de l'Osca i es va haver de conformar amb un empat sense gols. Els grana van portar la iniciativa durant gairebé tot el partit, però ahir no van tenir l'encert necessari de cara a porteria. En la primera part, els d'Ivan Moreno van crear molt de perill arribant per les bandes, però a l'hora de la veritat els va faltar poder rematador dins l'àrea. Tot i això, en un servei de córner, a punt van estar d'avançar-se en el marcador passada la primera mitja hora, però Abel va rematar fora quan gairebé ja es cantava el gol. En el segon temps, el Nàstic va continuar a la seva, buscant el gol i havent d'estar atent també a les contres rivals, que ocasionalment portaven també perill a l'àrea local, fruit del desendreçament en totes les línies dels grana. Ja quan es complia el temps reglamentari, el conjunt tarragoní va reclamar un penal sobre Kako i l'àrbitre no només no el va xiular, sinó que a instàncies del linier va acabar expulsant el tècnic, Ivan Moreno, i el jugador Gerard, que ja estava a la banqueta. Abans, també havia fet fora el preparador físic del Nàstic. Tot i la decepció per l'empat final, el Nàstic fa cinc partits que no perd.

NÀSTIC
0
OSCA
0
NÀSTIC:
Ferran, Alberto, Duran (Madero, 83'), Dani, Dídac (Miranda, 72'), Prince, Gerard (Joan, 78'), Kako, Cristian, Eric i Abel (Deiver, 68').
OSCA:
Francisco, Alberto, Alejandro (Ángel Luis, 62'), Sergio, Rubén, Kevin, Pablo (Emerson, 65'), Adrián, Chema (Jonathan, 79'), Lucas i Jorge (David, 45').
ÀRBITRE:
Conejo Rodríguez.
T.G.:
als locals Kako, als visitants Kevin i Adrián.
T.V.:
directa al preparador físic, Jordi Jodar (55') al tècnic, Ivan Moreno (93') i al jugador Gerard (93'), quan estava a la banqueta, tots tres del Nàstic.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)