Més futbol

REGIONAL PREFERENT

El Reddis es refà i acaba frenant el Morell (1-1)

Un gol de Gallego a set minuts del final va impedir els blaus situar-se tercers de manera provisional

REDDIS

1

EL MORELL

1

REDDIS:

Figueres, Rafa (Aleix Martí, 73'), Pablo de Haro, Marc Raventós, Abel, Víctor Ortiz, Valentín (Dani Barroso, 45'), Vivi, Sabix (Gallego, 57'), Blas i Jorge (Lucas, 44').

EL MORELL:

Ródenas, Diego, Soriano, Terry (Kiko, 67'), Pol, Edu (Merca, 82'), Pere (Budesca, 86'), Munta, Manel (Isma, 70') i Cañas (William, 73').

GOLS:

0-1 (42') Manel. 1-1 (83') Gallego.

ÀRBITRE:

Gallego Martínez.
T.G.:
als locals Vivi i Blas; als visitants Diego i Soriano.
T.V.:
cap.

El Reddis va aconseguir sumar un punt en el derbi contra el Morell gràcies a un gol en el tram final de Gallego, que ja amb l'empat fins i tot va fallar el gol que li hagués donat els tres punts.

El Morell, que si hagués guanyat s'hauria situat tercer de manera provisional, va demostrar des d'un bon principi per què ocupa la part alta de la taula però es va topar amb un Reddis que li va plantar cara en tot moment. Els reusencs van patir per fer-li mal al conjunt del Tarragonès, molt ben plantat en defensa. Just abans del descans, el conjunt que entrena Pitu Iglesias es va avançar en el marcador amb un gol de Manel, que va aprofitar una bona centrada per superar Figueres després que la pilota toqués al pal.

En la segona part, semblava que el Reddis no trobava la forma de fer mal al Morell però l'entrada de Gallego va ser clau per igualar la balança. Poc després de fallar una clara oportunitat, el davanter del Reddis va engaltar una canonada des de fora l'àrea a centrada d'Aleix Martí i va fer l'1-1 definitiu quan faltaven set minuts. Ja al final, va tenir el 2-1 a les seves botes però va fallar.