Més futbol

La Pobla busca el trio de triomfs

La Pobla, amb moltes variants per confeccionar l'onze, rep el Gavà amb l'objectiu d'encadenar la tercera victòria

La Pobla de Mafumet rep aquest migdia el Gavà amb la intenció de mantenir-se per tercera setmana consecutiva en posicions de privilegi. Els de Kiko Ramírez volen també encadenar el tercer triomf, després de les victòries a casa contra el Palamós i al Masnou.

En les últimes jornades el Municipal de la Pobla de Mafumet ha estat un fortí, ja que els locals hi ha aconseguit guanyar els tres últims partits. En tota la temporada només hi han perdut un matx i hi han aconseguit deu dels dinou punts que acumulen. El tècnic, Kiko Ramírez, es planteja el duel contra el Gavà, que fa sis jornades que no perd i s'ha situat a poc a poc a les portes de la zona alta, com «un partit de nota i en què l'equip es pot reivindicar encara més del que ho està fent». L'entrenador grana destaca també els «grans jugadors que té el Gavà», on entre ells hi ha l'exdefensa de la Pobla Alvert Vivó. Ramírez, que per segona setmana consecutiva no podrà disposar d'Álvaro Rey, convocat amb el primer equip, té molts dubtes, ja que «hi ha molts jugadors que no s'han pogut entrenar durant la setmana amb nosaltres i això condicionarà l'alineació».

Ousmane ja té l'alta federativa.

Una de les bones notícies de la setmana és que el defensa central Ousmane, baixa per problemes burocràtics tot el curs, ja té l'alta federativa. Tot i això, encara no debutarà, perquè arrossega molèsties.


El triomf també permetria continuar per tercera setmana seguida en zona d'ascens

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)