La Pobla de Mafumet capgira un 0-2 i venç amb un gol en el minut 88

El filial grana aprofita la derrota del Muntanyesa per situar-se líder

Virgili, el juvenil Carbia i Julio Rico anoten els gols de l'equip poblenc

ENTRENADOR DE LA POBLA
«Amb la lesió de Vélez i els dos gols del Gavà, el partit se'ns ha complicat molt»
«Crec que el resultat ha estat just perquè hem tingut moltes ocasions»
«El lideratge no canvia pràcticament res. Seguim a la part alta, en una bona posició i ara toca pensar en el partit al camp del Prat»
«Amb el partit d'avui la moral de l'equip ha quedat molt reforçada»

La Pobla de Mafumet és el nou líder de tercera, empatat a punts amb el Muntanyesa, gràcies a la seva victòria contra el Gavà per 3-2 i a la derrota del conjunt barceloní contra el Llagostera (1-2). Els tarragonins van fer un exercici de fe i coratge per remuntar un partit que se'ls havia posat molt costa amunt quan en el minut 25 el Gavà va situar el 0-2 al marcador. Però un gol de Virgili abans del descans i una gran segona part culminada en el minut 88 amb una diana de Julio Rico van permetre als locals obtenir tres punts molt importants.

Abans dels gols dels barcelonins, la Pobla havia començat amb molta intensitat. El porter Pastor va ser el protagonista dels primers minuts amb les seves aturades, primer rebutjant amb el peu un xut de Ñoño i poc després enviant a córner una rematada de Julio Rico. Entremig d'aquestes accions Virgili va enviar una pilota al travesser en un lliure indirecte a l'interior de l'àrea dels del Baix Llobregat. Però quan semblava que el filial grana era a prop del gol, un ràpid contraatac del Gavà va acabar amb un xut creuat d'Eric que va superar Sergio. Sense gaire temps per assimilar el cop, la ferida encara es va fer més gran en un altre contraatac que Santi Triguero va culminar amb el 0-2. Els homes de Kiko Ramírez, però, no van abaixar els braços i van continuar treballant, i fruit d'això va arribar el gol de Virgili abans del descans.

Després de la represa la Pobla va anar a totes, conscient que era possible rescatar com a mínim un punt. Julio Rico i Virgili van tornar a posar a prova un encertat Pastor, fins que poc després de l'hora de partit un córner servit per Oribe va permetre a Virgili cedir la pilota al juvenil Fran Carbia perquè empatés el partit. Amb l'enfrontament igualat el Gavà es va tancar definitivament al seu camp, mentre que els tarragonins van intentar crear ocasions, tot i que amb menys fluïdesa que fins aleshores. A les acaballes del partit la Pobla va pressionar més i Oribe va tenir el gol a tocar amb un xut que es va estavellar al pal. Però el futbol al final va ser just i en el minut 88 Julio Rico va pentinar una centrada d'Oribe i va aconseguir el gol de la victòria, que, a més dels tres punts, els dóna també el lideratge.

Kiko Ramírez

POBLA DE MAFUMET
3
GAVÀ
2
POBLA DE MAFUMET:
Sergio, Julio Rico, Aitor Casas, Chechi, Vélez (Aleix Coch, 8'), Sebas, Roca, Alfons (Oribe, 52'), Carbia (Ton Alcover, 74'), Ñoño i Virgili.
GAVÀ:
Pastor, Juan Carlos, Iglesias, Vivó, Boira, Eric (Cervantes, 72'), Eloi, Santi Triguero, Aitor, Pere (Darín, 46') i Raül (Ezquerra, 57').
GOLS:
0-1 (15') Eric. 0-2 (25') Santi Triguero. 1-2 (38') Virgili. 2-2 (65') Carbia. 3-2 (88') Julio Rico.