Més futbol

REGIONAL PREFERENT

El Reddis va per feina

Els reusencs superen el Catllar amb els gols de Barroso i Gallego

Dos penals i una falta decanten la balança per als blanc-i-blaus

El Reddis va sortir vencedor d'un duel que ja partia interessant d'entrada. Ja no per la proximitat geogràfica, sinó també perquè tots dos conjunts arribaven empatats a la taula. El resultat global no s'adiu amb el que es va veure sobre el terreny de joc, i els reusencs no van sentenciar fins els darrers cinc minuts amb dos gols. Un d'aquests va arribar després d'un penal més que dubtós i que va exaltar els ànims locals.

La igualtat va marcar la pauta en els primers minuts. El Catllar va sortir amb les idees força clares malgrat l'absència destacada de Martu i del seu home-gol, Ferri, que arrossegava molèsties i va descansar per precaució. Els dos porters no van tenir gaire feina, fins que al minut 12 es va produir una caiguda a l'àrea del Catllar. El col·legiat no s'ho va pensar i va assenyalar penal, que Barroso va transformar. El Catllar va acusar aquest gol i va anar a remolc dels reusencs, que van marcar el ritme i les ocasions, tot i que no van poder augmentar la diferència abans del descans.

En la segona meitat, el conjunt tarragoní va disposar de les seves oportunitats per equilibrar el marcador, però el Reddis va assegurar bé al darrera.

El desenllaç del partit va ser d'allò més mogut. Faltaven cinc minuts per al final quan l'àrbitre va assenyalar un altre penal favorable als reusencs. Aquest fet va ser molt protestat pel Catllar en considerar que el jugador reusenc s'havia deixat caure. Barroso no va perdonar i va deixar el partit pràcticament liquidat. Gallego, en el temps d'afegit, va marcar el tercer i definitiu.

EL CATLLAR
0
REDDIS
3
EL CATLLAR:
Salguero, Álex, Raúl, Armengol, Adrià, Dani Bello (David, 76'), Juli, Pena, Andrés, Dani Garcia i Oriol (Eric, 60').
REDDIS:
Figo, Rafa, Pau, Raúl, Marc, Vivi, Lucas (Torres, 86'),Víctor, Blas (Abel, 90'), Barroso (Gallego, 90') i Aleix (Sarri, 60').
GOLS:
0-1 (12') Barroso, de penal. 0-2 (85') Barroso, de penal. 0-3 (93') Gallego.
ÀRBITRE:
Alonso Welli.
T.G.:
Als locals Armengol, Juli i Dani Bello i als visitants Pau, Blas, Eloi i Gallego
.T.V.:
Doble amonestació al visitant Vivi (85').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)