Més futbol

REGIONAL PREFERENT

Una badada deixa el Morell sense possibilitats

Els tarragonins van fer un pas enrere i van ser derrotats en els darrers minuts per culpa d'una indecisió a la línia defensiva. Els morellencs van tenir el control en la primera meitat i van disposar d'accions per avançar-se. En la segona, el guió va canviar i els lleidatans van agafar el comandament. Gallardo es va avançar de penal, tot i que Soriano va equilibrar marcant de cap. Quan l'empat semblava definitiu, Johnny va treure partit de la indecisió de dos centrals morellencs per robar-los la pilota i fer decantar la balança. Ferri hauria pogut empatar en el temps de descompte, però va estavellar la pilota al travesser.

EL MORELL 1

CERVERA 2

EL MORELL: Àlex, Diego (Eric, 67'), Soriano, Ton, Iko, Pere Plana, Pol, Edu (William, 75'), Munta (Ferri, 80'), Cazorla i Budesca (Cañas, 54').

CERVERA: Aleix, Peradón, Marimón, Vergés, Rubinat, Gallardo, Francesca (Navas, 55'), Casas (Gefis, 72'), Allué (Chica, 90'), Johnny i Mercadé (Cristian, 77').

GOLS: 0-1 (49') Gallardo. 1-1 (60') Soriano. 1-2 (84') Johnny.

ÀRBITRE: Caballero Jerez. T.G.: Als locals Diego, Edu i Munta, i als visitants Gallardo, Mercadé i Navas. T.V.: Cap.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)