Més futbol

3a DIVISIÓ

La Pobla suma un punt al Prat (1-1) i és més líder

La Pobla empata al Prat, tot i jugar 40 minuts amb un menys, i referma encara més el primer lloc

Ñoño fa avançar els grana amb un gol afortunat a un quart del final i Porcel empata en el minut 84

Miguel López
TÈCNIC DEL PRAT
«Està malament dir-ho, però aquesta tercera divisió no està a l'altura de les circumstàncies, i no podem dir que hi hagi favorits»
«La Pobla és un dels millors equips de la categoria que han passat pel Sagnier»
Kiko Ramírez
TÈCNIC DE LA POBLA
«Has marcat un gol, amb un home menys, i que se t'escapi la victòria sap greu»
«Crec que el resultat és
just, però per mi si hi
havia d'haver un guanyador hauria d'haver estat la Pobla»

La Pobla va obtenir un punt molt meritori al camp del Prat, que encara no ha perdut a casa, i no només va mantenir la condició de líder sinó que fins i tot la va refermar ja que ara ho és en solitari. Els grana, que van jugar 40 minuts amb un home menys, fins i tot van estar a punt de guanyar ja que els locals van fer l'1-1 definitiu quan faltaven només set minuts per al final.

El Prat de Miguel López va dominar la primera meitat amb múltiples ocasions i la possessió de la pilota. Les entrades de David Haro per la banda dreta feien anar de bòlit la defensa tarragonina, i el porter sevillà Antonio David, que no jugava des de la quarta jornada, es va erigir en l'home del partit. Primer tapant molt bé un un contra un de David Haro, després desviant una rematada de cap molt clara de Fran Arévalo i més tard en una altra acció del mateix David Haro. La Pobla, per la seva banda, gairebé no va tenir ocasions al llarg del primer temps.

En la segona meitat, les tornes van canviar. Els de Kiko Ramírez es van trobar més còmodes i van guanyar terreny sobre la gespa. Tot i l'expulsió de Joel Coch (50'), la Pobla no se'n va ressentir i va oferir els seus millors moments. Roca va estavellar al pal un xut sensacional i el Prat patia per aguantar un resultat que cada minut que passava semblava més a prop de canviar. I així va ser. Una pilota, centrada des del lateral de l'àrea pratenca i provinent d'una falta, va ser rematada amb encert per Ñoño i va acabar entrant al fons de la xarxa pratenca amb la col·laboració del defensa local Víctor Duran (74').

Amb un home menys i el resultat favorable, els visitants van haver de lluitar de valent per evitar que els homes de Miguel López capgiressin el resultat. El Prat, abocat a l'atac, va començar a gaudir d'ocasions que sempre eren malbaratades per Antonio David. Isma Porcel però, va establir l'empat amb un xut ras.

AE PRAT
1
POBLA DE MAFUMET
1
AE PRAT:
Imanol, Fernando (Jarabo, 77'), Àlex Pérez, Víctor Duran, Larios, Ernest, David Haro, Jaime (Isma Porcel, 63'), Fran Arévalo, Roberto Morales i Mechi (Ignacio, 72').
POBLA DE MAFUMET:
Antonio David, Julio Rico, Aitor Casas, Àlex Coch, Chechi, Joel Coch, Sebas, Roca (Cristino, 82'), Boniquet (Ton Alcover, 68'), Ñoño i Virgili (Dennis Coch, 87').
GOLS:
0-1 (74') Ñoño. 1-1 (84') Isma Porcel.
ÀRBITRE:
Martín Varas.
T.G.:
Als locals Àlex Pérez, Larios, Ernest, Jaime i Roberto Morales, i als visitants Antonio David, Chechi i Sebas.