Més futbol

3a DIVISIÓ

LA POBLA DE MAFUMET

Canvi de guants productiu a la Pobla de Mafumet

Antonio David va tornar a la porteria després de 8 partits sent suplent i va brillar al camp del Prat

Kiko Ramírez destaca la feina del sevillà en els entrenaments i tenia clar que tard o d'hora jugaria

Una de les sorpreses del partit que va jugar la Pobla diumenge al camp del Prat (1-1), i que li va servir per mantenir el lideratge, va ser la presència d'Antonio David a la porteria. El sevillà no jugava des de la quarta jornada contra el Cornellà, quan va rebre un 0-4, i al Sagnier va brillar amb una destacada actuació, salvant l'equip grana d'encaixar més gols amb diverses intervencions de mèrit en moments clau.

El tècnic, Kiko Ramírez, havia alternat Sergio i Antonio David al principi de la temporada i els havia donat dos partits a cada un.Al final, però es va acabar decantant pel primer, que és qui ha anat jugant fins ara. Aquesta setmana, però, les coses van canviar. La jornada anterior, Sergio no va estar gaire fi en el primer gol que va marcar el Gavà, però tot i això, Kiko Ramírez assegura que aquella errada no va tenir res a veure en la decisió del canvi: «Tenia clar que tard o d'hora Antonio David jugaria, ja que no puc tenir un porter de vint anys sense jugar, i crec que aquest era un bon moment, ja que l'equip està bé, va líder i de fet contra el Prat també vaig alinear Joel Coch i Boniquet, que feia força temps que no eren titulars.» El tècnic de la Pobla però, destaca que si ha tornat a comptar amb el sevillà, que sovint s'entrena amb el primer equip, és perquè s'ho ha guanyat: «Durant aquest temps s'ha entrenat bé, amb concentració, actitud i grapa, i el que és més important, ha demostrat estar a la mateixa altura que Sergio, com ja es va veure durant el partit al Prat, i això és molt positiu, ja que augmenta la competitivitat.» I és que Kiko Ramírez, que no oblida el juvenil Fran, destaca «la gran categoria dels tres porters que té la Pobla».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)