Més futbol

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

L'edat de l'ambició

Els jugadors del filial del Nàstic pressionen: Eloy Gila és ara el punta titular, Álvaro Rey ha irromput de sobte deixant Walter fora i Jordi Roca és «un més de l'equip» segons Luis César

Eloy Gila
DAVANTER DEL NÀSTIC
«No m'ho imaginava, em va molt millor del que esperava. Em dóna molta confiança»
«No em considero el punta titular. La tornada de Rubén Navarro és bona perquè aportarà competència»
Álvaro Rey
EXTREM DEL NÀSTIC
«Em toca respondre sobre el terreny de joc la confiança que em mostra el tècnic»
«Si treballes bé des de baix, l'oportunitat sempre arriba»
Jordi Roca
MIGCAMPISTA DEL NÀSTIC
«La qüestió és treballar i aprofitar les oportunitats»
«Em considero jugador de la Pobla de Mafumet; estar al Nàstic és un premi»
2
GOLS
ha fet Eloy Gila en els 9 partits que ha jugat amb el Nàstic.

En les últimes temporades, els futbolistes del filial o del juvenil que havien jugat partits oficials amb el Nàstic ho havien fet a la part final del campionat, i molt sovint en partits amb poc en joc. Aquesta campanya, en canvi, el tècnic grana, Luis César, està donant protagonisme molt aviat a joves jugadors de la Pobla de Mafumet, que estan mostrant ambició i afegeixen competitivitat a la plantilla grana. Eloy Gila ha participat en nou partits i ja ha marcat dos gols; Álvaro Rey va sortir de refresc al Nou Estadi contra el Còrdova i l'Elx i va aprofitar els minuts de què va disposar contra el Vilanova en la copa Catalunya per marcar un bon gol, i Jordi Roca va disputar els 90 minuts a Vilanova i la Geltrú i ja ha entrat en algunes convocatòries en la lliga, tot i que encara no hi ha debutat.

Eloy Gila és la gran revelació del Nàstic. El davanter sabadellenc, de 22 anys, admet que no s'hauria imaginat tenir el protagonisme que li està donant Luis César quan va arribar a l'estiu a Tarragona provinent del Gramenet per jugar en el filial grana, la Pobla de Mafumet. Una bona pretemporada amb el Nàstic, amb gols i bones sensacions, va fer que Luis César el tingués en compte i, amb la lesió de Rubén Navarro en la quarta jornada, es va convertir en un habitual en les convocatòries. Powel, autor de tres gols fins a la setena jornada, era el punta habitual, però Eloy Gila no va trigar a prendre-li el lloc i ha estat titular en cinc dels sis últims partits, amb dos gols. La recuperació de Rubén Navarro li posarà les coses més difícils, però ell assegura que la tornada del de Sallent és bona, perquè augmenta la competitivitat.

Una perla bètica.

Álvaro Rey, de 21 anys, va arribar aquest estiu a Tarragona provinent del Betis per mà de Josep Maria Nogués i José Antonio Gordillo, que el coneixien de la seva etapa en el club sevillà. No va trigar a despuntar a la Pobla de Mafumet, de manera que Luis César l'ha convertit últimament en un fix dels entrenaments del Nàstic i, de cop i volta, el va fer debutar amb el primer equip. L'extrem esquerre sevillà ha participat en els dos últims partits a casa, deixant a la graderia Walter Fernández i Vicente, que ocupen la mateixa demarcació. Álvaro Rey es mostra ambiciós i espera continuar guanyant-se la confiança de l'entrenador gallec.

Dels altres jugadors de la Pobla que s'entrenen sovint amb el primer equip però que encara no han debutat en la lliga destaca Jordi Roca, «un més de l'equip» segons Luis César, que ja el va elogiar durant la pretemporada. El migcampista de 21 anys s'entrena sempre amb el primer equip, però el cap de setmana s'ha de conformar a jugar a la Pobla, on és una de les peces bàsiques en la gran campanya de l'equip de Kiko Ramírez. Ell reitera que és jugador de la Pobla i que estar al Nàstic «és un premi», però no es conforma i treballa per debutar en la lliga. El bon partit en la copa Catalunya a Vilanova, en què es va sentir «molt a gust portant el pes del joc», l'ajudarà a continuar convencent Luis César.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)