Més futbol

3a DIVISIÓ

POBLA DE MAFUMET

Un calendari favorable

En les properes jornades la Pobla jugarà amb equips de la part baixa

La part negativa és que dels propers cinc partits, tres són a fora

El filial del Nàstic té motius per a l'alegria, i no només a causa dels bons resultats de l'equip. Al líder de tercera, a més, l'espera un bon calendari en les pròximes jornades per tal de defensar amb garanties la condició de primer classificat.

En els pròxims cinc partits, els de Kiko Ramírez s'enfrontaran amb tres dels últims quatre classificats (Vilanova, Balaguer i Premià) i a dos equips força irregulars (Terrassa i Amposta). El primer repte per poder mantenir el lideratge serà aquest diumenge a casa contra el Vilanova, el primer equip que es troba en zona de descens. A domicili, els vilanovins tan sols han estat capaços de sumar dos punts en sis partits, amb la qual cosa, a priori, és un rival assequible per a una Pobla que a casa acumula quatre victòries consecutives. La setmana que ve toca anar al camp del Balaguer, que acaba de sortir de la zona de descens. Els de la Noguera, però, no són un rival temible a casa, com ho demostra el fet que tan sols han guanyat dos dels set partits al seu estadi. L'última victòria dels lleidatans va ser diumenge passat precisament contra el següent rival de la Pobla: el Terrassa, un dels favorits a ser a la part alta a final de temporada però que actualment no es troba en el seu millor moment. Especialment a causa d'una mala ratxa a domicili que fa que hagin perdut en els tres últims desplaçaments. De tota manera, quan el Terrassa visiti la Pobla vindrà de jugar dos partits a casa que el poden haver ajudat a recuperar llocs en la classificació.

I, finalment, dos partits a domicili. El primer, contra l'actual cuer, el Premià. Els del Maresme tan sols han guanyat un partit en tota la temporada i són l'equip menys golejador, però no són un conjunt fàcil de vèncer, ja que han empatat set partits. Per acabar aquest proper tram de competició, la Pobla s'haurà de desplaçar al camp de l'Amposta, un altre equip que a casa no està sumant amb facilitat i que, fins ara, tan sols ha guanyat dos dels set partits com a locals.

Així doncs, la Pobla té una bona oportunitat per seguir a la part alta durant unes quantes jornades més.

PRÒXIMS PARTITS

JORNADA PARTIT POSICIÓ RIVAL 14 Pobla - Vilanova 18è 15 Balaguer - Pobla 17è 16 Pobla - Terrassa 8è 17 Premià - Pobla 20è 18 Amposta - Pobla 14è
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)