Molt mal dia per a la Pobla, que perd a casa contra el Vilanova (0-1)

La derrota fa caure del lideratge els grana, que ara són tercers

Kiko Ramírez
TÈCNIC DE LA POBLA
«Sabíem la perillositat d'aquest partit i l'equip no ha sortit al camp com ho hauria d'haver fet»
«En els primers 30 minuts no hem estat ficats en el partit i això es paga perquè després vénen els nervis i les presses; el respecte al rival s'ha de tenir durant els 90 minuts, i no 60 o 70»
«Perdre el lideratge no em preocupa; perdre a casa, sí»

La Pobla de Mafumet ahir no va tenir el dia i va perdre per la mínima contra el Vilanova en un mal partit que li fa perdre el lideratge i baixar al tercer lloc. El conjunt de Kiko Ramírez no va oferir la imatge que l'havia portat a encapçalar la taula i va acabar sucumbint a causa del gol de Fede quan faltava un quart per al final, que va posar fi a la ratxa de quatre jornades invicte, contra un rival que arribava com a divuitè i que encara no havia guanyat a domicili. En la primera mitja hora, els grana no van fer honor a la primera posició amb què arribaven a un duel teòricament desigual. En cap moment, tret d'alguna arribada esporàdica de Julio Rico per la dreta, no van trobar la profunditat necessària per fer mal al Vilanova, que, ben replegat al darrere, va intentar treure suc de la poca intensitat i les imprecisions de la Pobla, que començava a mostrar símptomes de feblesa. Només en els últims quinze minuts del primer temps va semblar que reaccionava, amb dues bones ocasions de Virgili, primer rematant de cap una jugada assajada (43') i gairebé tot seguit amb un xut fluix a partir d'una passada de Ton Alcover que no va servir per superar Mario (44').

En la segona part, el pas dels minuts va anar passant factura als de Kiko Ramírez, que tot i anar monopolitzant el joc van ser a poc a poc presa dels nervis. El desencert al davant es va començar a fer patent, amb un llançament alt de Jordi Roca (53'), un mal control de Virgili a l'àrea (60') i un cacau des de la frontal d'Oribe que va continuar amb un xut massa creuat de Ton Alcover dins l'àrea, en la que va ser la millor ocasió dels grana en tot el partit. I com qui no vol la cosa, va arribar el gol del Vilanova, que li acabaria donant la victòria. Fruit d'una jugada aïllada, Fede va engaltar una canonada imparable a partir d'una centrada de Guzmán i va fer el gol de la seva vida. Encara faltava més d'un quart però la Pobla només ho va provar amb el cor i fins i tot podia haver arribat el 0-2, que va evitar Antonio David amb una gran estirada, rebutjant un potent xut de Pipa des de la frontal.