Més futbol

PREFERENT

El Catllar millora però continua sense reaccionar

Tercera derrota consecutiva del Catllar, aquest cop a domicili i contra un Cervera molt més resolutiu. Es van avançar els tarragonins, amb un llançament creuat de Ferri, però Francesco va empatar abans del descans. El Catllar va perdonar excessivament durant tota la primera part i després del descans, un mal refús de la defensa va arribar als peus d'Avellana, que no va perdonar. Un penal dubtós va posar fi a totes les possibilitats dels del Tarragonès.

CERVERA 3

EL CATLLAR 1

CERVERA: Álex, Parrado, Marimón, Noguer, Robinat, Casas, Francesco, Allva, Avellana, Johnny i Merculés.

EL CATLLAR: Salgero, Fran, Raúl, Armengol, Adrià, Àlex, Juli, Pena, Andrés, Ferri i Dani Garcia.

GOLS: 0-1 (21') Ferri. 1-1 (41') Francesco. 2-1 (47') Avellana. 3-1 (72') Noguer (penal).

ÀRBITRE: Montoro Morcillo. T.G.: Al local Marimón, i als visitants Raúl, Armengol, Juli i Oriol. T.V.: Cap.