3a divisió FEF

3a DIVISIÓ

ASCÓ

L'Ascó també té els arbitratges en contra

L'Ascó ha vist com en cinc dels catorze partits li han expulsat, almenys, un jugador

Aquesta temporada els riberencs han rebut 47 targetes grogues per 34 dels seus rivals

Germán Inglés
DAVANTER DE L'ASCÓ
«Potser no tenim el nom que té un altre equip i estem pagant la patenta»
«La majoria de queixes que hem fet han estat per errors d'apreciació i no pas per jugades polèmiques»
«No crec que juguem amb més agressivitat que els rivals, però tampoc ens sentim perjudicats pels arbitratges»

L'Ascó ha tingut un terç inicial de lliga complicat. Tot i començar el campionat amb bons números, de mica en mica, l'equip de Mauro Ravnic s'ha anat enfonsant en la taula. Els riberencs acumulen onze jornades sense conèixer la victòria i han perdut quatre dels últims sis partits. En la seva estrena en la categoria, l'Ascó està notant les exigències d'una lliga tan igualada, tot i tenir jugadors amb experiència.

Una de les raons per explicar aquests resultats podria ser el greuge arbitral que estan tenint en comparació amb els seus rivals. Com a exemple: en les catorze jornades que s'han disputat, a l'Ascó li han expulsat almenys un jugador en cinc ocasions, –set en total– mentre que només ha jugat amb superioritat en un partit, contra el Balaguer en la tercera jornada, quan el col·legiat va expulsar dos jugadors rivals i un de riberenc. Aquesta, però, ha estat l'excepció, ja que en les altres quatre ocasions ha estat l'Ascó el que ha acabat en inferioritat. En total, ha jugat una hora amb, com a mínim, un jugador menys, mentre que només ha gaudit de 20 minuts amb un home més.

Pel que fa a les targetes grogues, les dades són encara més destacables. En només dos partits, els de Ravnic han vist menys grogues que el rival, mentre que en deu n'han rebut més. En total són 47 grogues per a l'Ascó per 34 dels rivals. Aquestes xifres es podrien explicar pel fet que els de la Ribera, tenint en compte la seva situació en la lliga, juga amb una mica més de duresa que els adversaris. Però el jugador de Móra d'Ebre Germán Inglés ho descarta: «No crec que juguem amb més agressivitat que els rivals, però tampoc ens sentim perjudicats pels arbitratges. Si som a la part baixa no és per culpa seva, sinó perquè no hem estat fent les coses prou bé.» A més, afegeix: «La majoria de queixes que hem fet han estat per errors d'apreciació i no per jugades polèmiques», i reconeix que no hi ha hagut accions puntuals en què els àrbitres els hagin perjudicat clarament. La seva teoria per explicar la diferència de targetes és més simple: «Potser no tenim el nom que té un altre equip i estem pagant la patenta.»

LES EXPULSIONS

J3: Ascó-Balaguer (2-0)
2 grogues a Eric Pla (90').
J6: Pobla-Ascó (2-0)
2 grogues a Besora (56') i directa a Cristian (74').
J7: Ascó-Europa (1-1)
Directes a Luis Garcia (90') i a Germán (a la banqueta, 90').
J12: Manlleu-Ascó (4-1)
2 grogues a José Ramón(85').
J14: Ascó-Reus (0-0)
2 grogues a Mauri (70').
Minuts amb superioritat:
19'
Minuts amb inferioritat:
59'
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)