3a DIVISIÓ

L'Ascó no troba la manera de guanyar

ENTRENADOR DE L'ASCÓ
«Hem jugat bastant bé però hem comès un error innecessari amb el penal i el partit s'ha complicat»

VILAFRANCA

1

ASCÓ

0

VILAFRANCA:

Saperas, Puchi, Eitan, Carrion, Alabau (Tacón, 66'), Palet (Valerio, 29'), Bacaicoa, Moya, Rubén Ortiz (Ismael, 60'), Aleix i Dani.

ASCÓ:

Felip, Cristian, Isma, José Ramon, Xavi Gràcia (Yuriy, 75), Redondo, Luis Garcia (Germán, 65'), Besora, Esteve (Mohe, 69'), Hernández i Jaime.

GOLS:

1-0 (24') Puchi.

ÀRBITRE:

Gallardo Martínez.
T.G.:
Al local Bacaicoa, i als visitants Hernández, Besora, Esteve, Jaime.
T.V.:
Vermella directa al visitant Besora (87').

L'Ascó continuarà una setmana més en zona de descens després de la seva derrota al camp del Vilafranca (1-0). Els riberencs tenen una crisi de resultats que els ha portat a encadenar dotze jornades sense guanyar.

En el partit d'ahir a Vilafranca no van ser inferiors al seu rival, que en va tenir prou amb un penal discutit en el minut 24 per emportar-se els tres punts. Amb el resultat en contra, els homes de Mauro Ravnic van passar a controlar més el joc, tot i no disposar d'arribades clares en el primer temps. Després de la represa, l'Ascó va sortir molt fort, però amb el pas dels minuts es va anar desinflant. En els compassos finals, Besora va ser expulsat.