Nàstic

El Nàstic necessita una alegria al Nou Estadi

El Nàstic rep el Vila-real B obligat a fer bo l'empat assolit a Alcorcón

Després de dos empats a zero al Nou Estadi, també cal convèncer

En l'onze hi haurà dos canvis obligats: Raül Fuster i Álvaro Rey

El Nàstic rep avui el Vila-real B amb un únic objectiu, que no és cap altre que fer bo l'empat de la setmana passada a Alcorcón sumant els tres punts que li podrien permetre sortir dels llocs de descens. Els grana ja fa massa setmanes que estan instal·lats a la zona baixa de la taula i necessiten començar a sortir-ne per no fer encara més gros el problema, que cada cop és més preocupant. L'equip no perd –acumula cinc jornades sense conèixer la derrota–, però sumant d'un en un difícilment corregirà la seva situació. I al Nou Estadi, on la impaciència ha començat a aparèixer, només ha obtingut una victòria en tot el curs, fa exactament tres mesos, així que ja és hora que hi torni a celebrar un triomf.

El gol està sent el principal llast d'aquest equip, i l'afició del Nàstic ja en va prendre bona nota en els dos últims partits a casa, en què els grana no van ser capaços de marcar cap gol, tot i que almenys tampoc en van encaixar. Per això Luis César repetirà l'esquema amb dos puntes que a Alcorcón ja va donar una bona resposta, amb Rubén Navarro i Berry Powel. La resta, tret dels canvis obligats de Raül Fuster –que debutarà en la lliga– i del jove Álvaro Rey pels sancionats Mingo i Álex Cruz, també seran els mateixos homes que van jugar de titulars la setmana passada contra el conjunt madrileny. Pel que fa a la convocatòria, no hi ha cap novetat, ja que Luis César ha citat tots els jugadors disponibles i fins avui mateix no decidirà quins són els que queden fora de la llista.

Un filial en hores baixes.

El Nàstic no pot deixar passar més temps per donar una alegria a l'afició i fins i tot el rival sembla l'idoni, a priori.El filial groc no és el mateix del curs passat i, a més, passa un mal moment, sobretot a fora, on només ha sumat un punt en els seus últims quatre desplaçaments. A sobre, Xabi Gracia no podrà disposar de dues de les seves referències, Marcos Gullón, sancionat, i Iago Falqué, que té angines. També estan lesionats Héctor i Tiago Dutra. I per acabar-ho de rematar, el Vila-real B es pot convertir avui en un rival directe, ja que només té cinc punts més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)