Raúl, Joab, Cano, Mario, Pere, Sergi Grau, Teixidó, Felipe (Jorge, 62'), Parra (Ian, 81'), Hugo (Gilabert, 70') i Cuqui.

Carlos, Cristian, Alberto, Sacha, Quiles (Parra, 70'), Iván (Pozo, 70'), Álex, Diego, Arcos, Iñaki i Dani (Edgar, 70').

1-0 (31') Parra. 2-0 (35') Teixidó. 3-0 (67') Sergi Grau.

ÀRBITRE:

Vicente Laoz.
T.G.:
Als locals Mario, Teixidó, Felipe, Cuqui i Jorge, i als visitants Cristian, Alberto i Sacha.
T.V.:
Cap.

Com a casa, enlloc. Aquesta és la filosofia de la Rapitenca aquesta temporada. La Devesa és sinònim de victòria, i en els darrers partits, també ho és de golejada. La darrera prova va ser contra un Sant Feliuenc que no va demostrar res de l'altre món. Recuperats dels sobresalts de Montcada, els blaus ho van fer fàcil, deixant un 2-0 en la primera part que va permetre assegurar una victòria que els permet continuar vius.

Les poques possibilitats dels visitants van estar limitades als primers minuts i a causa d'errades de la defensa ebrenca. Acte seguit, va aparèixer la millor Rapitenca, que amb un joc encisador, va imposar el seu joc. Els gols no van tardar en arribar, i Parra, de cap, i Teixidó, culminant una gran jugada col·lectiva, deixaven un 2-0 al descans. En la segona part, els ebrencs van continuar meravellant i Sergi Grau, aprofitant un refús, va completar la golejada.