El núvol de la Pobla de Mafumet es desinfla

El gol de Virgili de penal quan faltaven poc més de 15 minuts no va evitar la derrota contra el Terrassa, la segona seguida a casa

Kiko Ramírez
ENTRENADOR DE LA POBLA
«Sense fer res, ens han guanyat; en la primera part, sí que el joc ha estat travat per tots dos, però en la segona hem fet mèrits per obtenir un resultat millor»
«M'ha estranyat que sent el rival el Terrassa xiulés un àrbitre barceloní; pel que fa a l'acció del porter amb Ñoño crec que era vermella»

LA POBLA DE MAFUMET

1

TERRASSA

2

LA POBLA DE MAFUMET:

Antonio David, Julio Rico, Vélez, Aleix Coch, Aitor Casas, Sebas (Oribe, 80'), Jordi Roca (Cristino, 63'), Ñoño, Fran Carbia, Alfons (Ton Alcover, 45') i Virgili.

TERRASSA:

Miguel Ángel, Sisco, Alfred, Carlos (Anderson, 90'), Molist (Dani Aranguren, 74'), Urbano (Josua, 82'), Montero, Terrón, Gerard Trives i Adri Garcia.

GOLS:

0-1 (26') Carlos. 0-2 (58') Carlos. 1-2 (72') Virgili, de penal.

ÀRBITRE:

Rodríguez Enrique.
T.G.:
Als locals Sebas, Julio Rico i Vélez; als visitants Miguel Ángel, Sisco, Terrón i Josua.
T.V.:
Directa al local Aitor Casas (90').

La Pobla de Mafumet s'està començant a desinflar. Ahir va perdre contra el Terrassa, en la que és la segona derrota consecutiva a casa i la quarta jornada sense conèixer la victòria, i amb aquest resultat ha abandonat les posicions de fase d'ascens i ha caigut del tercer lloc al vuitè, tot i tenir el tercer classificat, el Reus, a només un punt de distància.

El filial grana no va oferir la el seu nivell habitual tot i millorar respecte a l'últim partit a casa contra el Vilanova. De fet, la història hauria pogut ser molt diferent si quan encara no s'havia complert el primer quart d'hora, l'àrbitre hagués ensenyat la targeta vermella en lloc de la groga al porter visitant Miguel Ángel per fer caure Ñoño quan aquest ja marxava sol cap a la porteria. D'aquí es va passar al gol dels vallesans, obra de Carlos, de cap, a centrada de David López, just passat el minut 25. Va ser una mostra de l'efectivitat del Terrassa ahir, ja que amb prou feines amb tres arribades clares va aconseguir marcar dos gols. Tampoc es pot dir que la Pobla creés gaire perill, ja que en la primera part, tret d'una falta executada per Jordi Roca i desviada per la barrera que va estar a punt d'entrar a porteria, gairebé res de res.

En la segona part, la Pobla va millorar tímidament, però es va trobar ben aviat amb el 0-2, obra altre cop de Carlos, en rematar dins l'àrea i lliure de marcatge una centrada d'Urbano. La Pobla va continuar insistint i va poder escurçar distàncies quan faltava poc més de quinze minuts per al final amb un penal comès sobre Ñoño i que Virgili es va encarregar d'executar, fent el seu desè gol i igualant Adrià, del Balaguer, en la seva lluita pel pitxitxi. Ton Alcover, quatre minuts abans del final, va tenir l'empat a tocar però el seu xut de falta directa es va estavellar al travesser.