Territorial

El Calafell perd a casa contra un Gandesa sorprenent

El Gandesa va aprofitar perfectament les ocasions de gol de què va disposar en una primera part que va començar molt equilibrada amb un cert domini per part dels locals. En el minut 14 els visitants dominaven per 0-2, i va ser quan el Calafell es va llançar a un atac persistent, encara que sense fortuna. Després de la represa el Gandesa va fer el seu tercer gol, però la cosa no va acabar aquí, ja que el Calafell va intentar la remuntada.

CALAFELL 2

GANDESA 3

CALAFELL: Javi, Adrià, Martínez (Pipo), Pineda, Pedro (Manu), Gili, Julio (Joan), Díaz, Toni (Manolo), Alex (Rafa) i Ayoud.

GANDESA: Rojas, Quim, Dani, Moya, Guille, William (Navarro), Barceló (Mauri), Gumiel (Genís), Magdaleno, Campillo i Roger.

GOLS: 0-1 (13') En pròpia porteria. 0-2 (14') Roger. 0-3 (74') Magdaleno. 1-3 (75') Toni. 2-3 (85') Pineda.

ÀRBITRE: Escoda Beltrán.