La Pobla fa els deures al camp del cuer

El filial grana va guanyar a Premià amb gols de Julio Rico i Albert Virgili, trenca la ratxa de quatre partits sense vèncer i ja és cinquè

Kiko Ramírez
ENTRENADOR DE LA POBLA
«El més important és que hem trencat la mala ratxa i no era fàcil guanyar a Premià, perquè tothom dóna per fet que ho faràs i això a vegades pot crear certa ansietat»
«Hem començat com feia temps que no ho fèiem i ho demostren les ocasions clares de l'inici i el gol matiner»

PREMIÀ

0

LA POBLA DE MAFUMET

2

PREMIÀ:

Manel, Víctor (Edu Marcel, 56'), Peña, Medina, Rubén, Israel, Romera, Cristóbal (Kevin, 64'), Romero, Edgar i Àlex (Javi, 56').

LA POBLA DE MAFUMET:

Sergio, Chechi, Ñoño, Vélez, Aleix Coch, Joel Coch, Cristino, Ton Alcover (Jordi Roca, 70'), Julio Rico (Alfons, 83'), Oribe (Boniquet, 56') i Virgili.

GOLS:

0-1 (10') Julio Rico; 0-2 (87') Virgili.

ÀRBITRE:

Oliva Bueno.
T.G.:
Als locals Israel i Edu Marcel; i als visitants Ñoño, Vélez, Aleix Coch, Joel Coch i Boniquet.
T.V.:
Cap.

La Pobla de Mafumet va sumar els tres punts al camp del Premià, el cuer de la categoria, i va trencar així la mala ratxa, que ja era de quatre jornades sense conèixer la victòria. Els de Kiko Ramírez es va retrobar amb una de les seves millors versions i amb aquest triomf se situen en cinquena posició.

El filial grana va sortir per feina i ràpidament va posar setge a la porteria local. Virgili va tenir la primera oportunitat amb una rematada dins l'àrea que el defensa Rubén va refusar a córner (6'). Dos minuts després, Julio Rico es va quedar sol davant del porter, però el seu xut va sortir una mica massa alt. I en el 10, Julio Rico va rebre una passada d'Oribe, i després de superar un rival, va fer un bon xut creuat que va suposar el 0-1. El gol va donar tranquil·litat a la Pobla, que tot i això va continuar tenint el control de la pilota. El Premià tan sols arribava en rematades llunyanes sense gaire perill de Romero, el jugador més incisiu dels maresmencs. Abans del descans, Oribe va tenir un parell d'accions per fer el segon, però no va estar prou encertat.

La segona part va seguir sota els mateixos paràmetres, tot i que va ser el Premià el que va tenir la primera ocasió, amb un cop de cap de Medina que va aturar Sergio amb algunes dificultats. Amb el pas dels minuts els locals van incrementar la seva pressió, situació que va aprofitar la Pobla per sortir al contraatac i fer el 0-2 gràcies a Virgili, que va rematar tot sol una pilota al segon pal.